Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. Május 21. 14:27, szerda | Kék hírek
Forrás: police.hu

Elfogták a bombariadóval fenyegetőző nőt

Elfogták a bombariadóval fenyegetőző nőt

Őrizetbe vette a Kecskeméti Rendőrkapitányság a bombarobbantásokkal fenyegető kecskeméti nőt.

Őrizetbe vette a Kecskeméti Rendőrkapitányság a bombarobbantásokkal fenyegető kecskeméti nőt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2014. május 20-án 22 óra 45 perckor őrizetbe vette M. Beatrix 33 éves kecskeméti lakost.

A nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. május 7-én 12 óra 45 perckor a birtokában lévő telefonról az alábbi névtelen bejelentést tette a rendőrség segélyhívó számára: "Pokolgép fog robbanni a Mercedes gyárban Kecskeméten". A bejelentést követően a helyszínre érkező járőrök, valamint megerősítő rendőri erők átvizsgálták az épületeket. Megállapították, hogy a bejelentés valótlan volt, nem találtak robbanó szerkezetet.

Továbbá M. Beatrix megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2014. május 20-án 9 óra 8 perckor a 112-es segélyhívó számra ugyanarról a telefonról az alábbi névtelen bejelentést tette: "Bomba van a kecskeméti Mercedes gyárban". A bejelentés alapján a helyszínre vonuló rendőri egységek az épület átvizsgálása során robbanószerkezetet ebben az esetben sem találtak.

M. Beatrix gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte, részletes beismerő vallomást tett. Cselekményét munkahelyi személyes konfliktussal magyarázta.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kezdeményezi a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.