Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Május 25. 14:56, szombat | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Közlöny

Elkészült a városháza erkélye

Elkészült a városháza erkélye

Teljes egészében megújult a Városháza erkélye. A beruházás nyolcmillió forintba került.

Teljes egészében megújult a Városháza erkélye. A beruházás nyolcmillió forintba került, melynek felét a Nemzeti Kulturális Alap Igazgatóságának Építőművészet és Örökségvédelem Kollégiumának pályázatán elnyert négymillió forint fedezte. A munkálatokat a Bozóki Testvérek Kőfaragó Kft. végezte el. Az erkély ünnepélyes átadására ma (május 24-én) került sor a jászfényszarui vendégek jelenlétében. A nemzetiszínű szalagot Győriné dr. Czeglédi Márta, Jászfényszaru és Kapus Krisztián Kiskunfélegyháza polgármestere vágta át.
A képviselő-testület 2011. július 21-i testületi ülésén fogadta el a Városháza épületére vonatkozó intézkedési tervet. Tekintettel az épületszerkezetek állapotára, sürgőssé vált az épület főhomlokzati erkélyének helyreállítása és az attikafalon elhelyezett oszlopszerű kődíszek leemelése. Ehhez nyújtott segítséget a Nemzeti Kulturális Alaptól nyert összeg. Az igényelt támogatás formája vissza nem térítendő támogatás.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül