Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Január 10. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: met.hu

Enyhe hétvége jön, de nem lesz száraz

Enyhe hétvége jön, de nem lesz száraz

Egész kellemes, már-már tavaszias idő valószínű szombaton az ország egyes részein. Akár 16 fok is lehet. Vasárnap viszont egyre többfelé ered el az eső, bár nagyon akkor sem hűl majd le a levegő.

Egész kellemes, már-már tavaszias idő valószínű szombaton az ország egyes részein. Akár 16 fok is lehet. Vasárnap viszont egyre többfelé ered el az eső, bár nagyon akkor sem hűl majd le a levegő. A jövő hét első fele száraznak és nem túl hidegnek ígérkezik.

Szombaton eleinte borult lesz még az ég, majd késő délelőttől nyugat felől felszakadozik a felhőzet, délután a Dunántúlon és a Duna-Tisza-közén már kisüt a nap. Délelőtt még többfelé számíthatunk esőre, a nap második felében viszont már csak a Tiszántúlon valószínű csapadék. A szél viszont megerősödik, viharos széllökésekre is számítani kell.

A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország északkeleti harmadán 4 és 9, máshol 10 és 16 fok között alakul, de északnyugaton néhol még ennél is lehet 1-2 fokkal melegebb.

Vasárnap észak felől megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé várható eső, majd délutántól havas eső, a hegyekben havazás is. A szél megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A hajnali 0, +5 fok után napközben 3, 8 fok valószínű.

Hétfőn napközben változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütéssel, északkeleten alakulhat ki néhol zápor, hózápor. A szél erős, néhol viharos lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.

Az előrejelzés szerint a jövő hét első felében már nem várható sem hó, sem eső, a szél viszont erőre kaphat. A csúcshőmérséklet nagyjából 10 fok körül alakul majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.