Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2015. Július 01. 18:56, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Erdély…legalább egyszer….!

Erdély…legalább egyszer….!

A Kiskun Természetbarát SE Túra Szakosztályának számos kirándulásáról írtunk már beszámolót. Sok gyönyörű helyre eljutnak és a költségvetésük igen szerény.

A Kiskun Természetbarát SE Túra Szakosztályának számos kirándulásáról írtunk már beszámolót. Sok gyönyörű helyre eljutnak és a költségvetésük igen szerény. De nem csak ez a vonzereje a turistaklubnak, hanem a jól megszervezett utak és az a kis közösség, amely az évek során kialakult.

Vannak tősgyökeres tagok, vannak akik csak időnként egy-egy utat engedhetnek meg maguknak és vannak olyanok is, akik pusztán kíváncsiságból jelentkeznek a kiruccanásokra. Mondván ez valami más, valami olyan, amit még nem próbáltak. Az eredmény pedig az, hogy közülük nagyon sokan maradnak is, mert mindenkinek van helye a klubban. Itt számít a vélemény, meghallgatást nyernek a javaslatok és elképzelések is.

Épp egy ilyen közös terv fog valóra válni a közeljövőben (augusztus 20-24.), amikor természetjáróink a csodaszép, látnivalókban bővelkedő Erdélybe utaznak.

A Máramarosi havasok, Borsafüred, Lóhavasi vízesés, a Tordai sóbánya, a Tordai-hasadék ugyanúgy szerepel az úticéljuk között, mint a nagybányai ásványmúzeum. Egyszóval olyan látványosságok, amellyel nem lehet betelni és életreszóló élményt adnak mindenkinek.

Az utazásról bővebb információval szolgál:
Kovácsné Marcsi
Tel: 76/460-689, 20/334-5146, kovacs1951@invitel.hu, kovacs1951@freemail.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:08, csütörtök | Helyi

Figyelem!!! Több helyen útlezárás várható!

A Jogging Plus Sportegyesület és Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata futóversenyt rendez 2023. május 27-én délelőtt a tavalyi évhez hasonlóan.

2024. Május 16. 16:06, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 15. 19:13, szerda | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Hagyományőrző, kulturális, szórakoztató programok, kiállítások, sportesemények színesítik a városalapítók hete fesztiválját május 17. és 26. között.

2024. Május 15. 11:41, szerda | Helyi

Több mint két tonna romlott húst találtak egy kisteherautóban az M5-ösön

Több mint két tonna romlott húst találtak a pénzügyőrök egy túlsúlyos kisteherautóban az M5-ös autópályán - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerdán az MTI-t.