Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Február 22. 17:19, szombat | Helyi
Forrás: Fábián Adrienn

Farsang a KÉSZ ARÉNÁBAN

Farsang a KÉSZ ARÉNÁBAN

Farsangi Mulatságot tartott a KÖÁI

Farsangi Mulatságot tartott a KÖÁI

2014. február 22-én, 14 órai kezdettel rendezték meg Farsangi Mulatságukat a Kész ARÉNA Sportcsarnokban a KÖÁI általános iskolai tanulói. A jelmezes vidám műsort a József Attila, Platán, Dózsa György és a Gátéri Általános Iskola tanulói szolgáltatták a megjelent kedves vendégeknek. Az eseményt Mester Ernő, az intézmény igazgatója nyitotta meg, majd Kapus Krisztián városunk polgármestere kívánt pár szóban kellemes szórakozást a farsangi karneválhoz.
Fantasztikus hangulatban telt a délután, a vidám műsor kivétel nélkül mindenki arcára mosolyt fakasztott az esős, szürke időjárás ellenére is. A jelmezeket tekintve kitettek magukért mind a diákok, mind pedig nevelőik, hiszen az ötletes megvalósítás ékes bizonyítékát láthattuk minden résztvevő ruházatán és sminkjén. Láthattunk tengernyi zöld békát, matrózokat és matrózlányokat, Mátyás király híres Fekete Seregét, de képviseltették magukat a Hupikék Törpikék is élükön Hókuszpókkal. Egy kis időre még a dzsungelbe is beleshettünk egy medve, medvebocs és Maugli társaságában. És ha már mesefigurákról beszélünk, nem maradhatnak el a pöttyös kutyusok sem. A 101 kiskutya jelmeze igazán látványosra sikerült és remekül tarkította a farsangi forgatagot.
Nemcsak színvonalas és szórakoztató műsort láthattak mindazok, akik ellátogattak a sportcsarnokba, hanem egész lényükben feltöltődhettek a farsang hangulatával.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok