Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Augusztus 06. 14:36, szerda | Helyi
Forrás: - Gulyás Zsuzsanna -

Félegyházán élnek a legszebb lányok!

Félegyházán élnek a legszebb lányok!

Az utóbbi két évben szinte minden szépségversenyen előkelő helyen végeznek városunk fiatal hölgyei. Pironkodás nélkül leszögezhetjük, hogy Kiskunfélegyházán élnek a legszebb lányok!

2013-ban Tímár Brigitta jelentkezett a Szépségkirálynő című műsorba, ahol ő lett a Miss Intercontinental Hungary cím nyertese. Brigi ezután méltán képviselhette Magyarországot a nemzetközi versenyen, ahol bekerült a legszebb tizenöt hölgy közé. Brigi húga, Tímár Zsanett is megmutatta bájait 2013-ban a szanki Meggykirálynő választáson. Nem meglepő, hogy a legszebbnek választották. A Méz- és Meggyfesztivál szépségkirálynő választásán a különdíjat pedig a szintén félegyházi lány, Varga Krisztina kapta. Zsanett idén bejutott a Miss World Hungary 2014. legszebb 20 jelöltje közé, így már csak egy lépésre volt attól, hogy a legszebb magyar lányok között mérettesse meg magát. Zsanett a legszebb nyolc lány között zárta a versenyt.
2013-ban a Kiskunfélegyházi Vasas háromszoros országos bajnokát, Vidéki Nikolettet választották a sportág szépének. Niki az egyik közösségi oldalon meghirdetett „Legszebb birkózólányok” oldalán érdemelte ki több mint 6239 lájkoló elismerését.
Nemrégiben Hegedűs Lilla a XIX. Tőserdő Szépe – Tiszavirág Fesztivál szépségkirálynő választásán közönségdíjas lett. Július közepén pedig a Dunakanyar Szépe választáson a legszebb lányok közé jutott a félegyházi Kócsó Mónika.

Forrás: Gulyás Zsuzsanna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.

2024. Április 27. 08:20, szombat | Helyi

Természetismereti versenyen jeleskedtek a platánosok

Kistérségi Természetismereti Versenyt szervezett a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.