Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2018. Július 12. 11:48, csütörtök | Helyi
Forrás: hirado.hu

Felhőszakadás miatt riasztást adtak ki a déli megyékre

Felhőszakadás miatt riasztást adtak ki a déli megyékre

A szerdán csapadékot hozó hidegfront hatása fokozatosan megszűnik, így országszerte több órára kisüt a nap, azonban a déli megyékben még lehet intenzív, 40 mm-t meghaladó csapadék.

Ezzel együtt a július közepének megfelelő hőmérsékletre számíthatunk – közölte a meteorológiai szolgálat rövidtávú előrejelzésében.

Mint azt a honlapjukon közölték, északnyugat, nyugat felől csökken a felhőzet, egyre inkább csak délen és keleten, de ott is egyre kevesebb helyen lehet csapadék. A déli óráktól kezdve már jórészt napos idő valószínű gomolyfelhőkkel, elvétve záporral.

Komolyabb csapadékra csak a déli országhatár mentén élők számíthatnak, itt 25 és 40 mm közötti csapadék is valószínű.

Az északnyugati, nyugati szél megélénkül, ennek ellenére – főleg ahol nem lesz csapadék – igazi nyári hőmérséklet, 25 és 30 fok között valószínű a napi maximum. Késő estére 20 és 25 fok közé csökken a hőmérséklet.

Címkék: felhőszakadás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.

2024. Május 16. 16:08, csütörtök | Helyi

Figyelem!!! Több helyen útlezárás várható!

A Jogging Plus Sportegyesület és Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata futóversenyt rendez 2023. május 27-én délelőtt a tavalyi évhez hasonlóan.