Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2015. Május 09. 18:30, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Fergeteges Szivárvány Majális

Fergeteges Szivárvány Majális

Fantasztikus hangulatban telt a III. Szivárvány Majális a Csanyi úti Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézményben. Ragyogó napsütés, programok tömkelege, sok-sok nézelődő és jókedvű közönség....

Fantasztikus hangulatban telt a III. Szivárvány Majális a Csanyi úti Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézményben. Ragyogó napsütés, programok tömkelege, sok-sok nézelődő és jókedvű közönség, finom falatok, lovagoltatás, kocsikázás, íjászat, trambulin, csúszda, ugrálóvár stb. sorolhatnám a végtelenségig mi mindennel készültek a szervezők, hogy az érdeklődők apraja-nagyja jól érezze magát a mai napon. A várt siker nem maradt el.

Mindenki talált magának elfoglaltságot nemcsak a délelőtt folyamán, hanem délután is. Lehetett sakkozni, tekézni, kézműveskedni, sárkányt készíteni, sőt kipróbálhatták a szerencséjüket a tombolán is. A jeles eseményt Csányi József polgármester úr nyitotta meg ünnepi szavaival reggel fél 10-kor, majd átadta a teret a színpadon a fellépők sorának. Egészen délután 5 óráig tartottak az előadások, ahol felléptek a Batthány Lajos Általános Iskola 2/A. osztálya, a Móravárosi Óvoda tánccsoportja, a KUNPLAST nyugdíjasai, a Padkaporos Táncegyüttes, a Mazsorett Együttes. Hallhattuk a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekart, megcsodálhattuk a Vasas Testedzők Köre Birkozó Szakosztályának bemutatóját, dalolászhattunk a Gátéri Népdalkörrel és Citera Szakkörrel. A délután folyamán pedig a Főnix Dance Táncstúdó, a Darvas József Általános Iskola 1/C. osztálya, a Félegyházi Citerazenekar és Énekkar, a Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Társastánc Tagozata, a Batthyány Lajos Általános Iskola 7/M. osztálya szórakoztatta a nagyérdeműt. Felléptek a házigazdák is, a Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény Szivárvány Dalkörének és a Fogyatékos Személyek Nappali Intézményének képviseletében. Végül a Slilvers Step Táncstúdió és Szabó Ádám zenész, énekes, tangóharmonikus zárta az előadók sorát.

A nap folyamán büfé üzemelt, ahol lehetőség volt kolbász, palacsinta, pörkölt, sült hal, sütemény, üdítő fogyasztására is. Aki lecsúszott a parkerdei majálisról, az biztosan pótolhatott mindent ezen a remekül sikerült rendezvényen.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.