Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2017. Február 05. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Fergeteges télűző mulatság a Mezgében

Fergeteges télűző mulatság a Mezgében

Nemcsak a diákok, hanem a tanárok is jelmezt öltöttek a február 3-án tartott Farsangi Mulatságon.

A Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium diákjai és tantestülete vidám programmal búcsúztatta a cudar hideget és az idén mínuszokban bővelkedő telet.

Nemcsak mulatságos öltözékben, hanem parókával, sminkkészletet sem sajnáló arcfestéssel jelentek meg mindannyian a hét utolsó tanítási napján az iskola sportcsarnokában, hogy méltóképpen megünnepelhessék a farsangot. Nem volt hiány a nevetésből a látványos előadásokon, a fülbemászó dallamokra ropott táncokat látva pedig szinte kivétel nélkül mindenkinek kedve támadt csatlakozni a fiatalokhoz.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 16:56, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 10. 16:54, péntek | Helyi

Vasárnap lesz a májusi vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat és Kirakodó vásár időpontja: 2024. május 12. (vasárnap).

2024. Május 09. 09:05, csütörtök | Helyi

Kiválasztották Bács-Kiskun legjobb borait

A gyümölcsös alföldi boroké a jövő – hangzott el a szerdán tizenegyedik alkalommal megrendezett Bács-Kiskun Vármegye Bora versenyen Nemesnádudvaron.

2024. Május 08. 10:25, szerda | Helyi

Oldott hangulatban, lelkesen

A Batthyany Lajos Általános Iskolában április végén rendezték meg a nyolcadik iskola-előkészítő foglalkozást a nagycsoportos óvodások számára.