Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2019. Február 06. 14:21, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok

Fizethet a bírót szidó és megrúgó megye hármas focista

Fizethet a bírót szidó és megrúgó megye hármas focista

Bíróság elé állította az Esztergomi Járási Ügyészség szerdán azt a focistát, aki tavaly ősszel egy mérkőzésen, a kiállítását követően szidta, majd megrúgta a játékvezetőt.

2018. november 11-én 13 óra 30 perckor Annavölgyön a Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága szervezésében megyei III. osztályú labdarúgó mérkőzést rendeztek. A férfi az annavölgyi csapat játékosaként vett részt a meccsen – számolt be az esetről a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

A focista a mérkőzés közben – mivel megítélése szerint a sérelmére elkövetett szabálytalanság miatt a játékvezető nem ítélt szabadrúgást – trágár, sértő kijelentést tett a játékvezetőre, aki őt emiatt kiállította. Ezt a vádlott jogtalannak érezte, és az emiatt érzett dühében elindult a bíró felé, közben folyamatosan szidta, majd amikor odaért hozzá, megrángatta a mezét, és egyszer belerúgott a combjába. A mérkőzés vezetőjének nem lett sérülése.

A labdarúgó mérkőzés mindenki számára azonos feltételekkel állt nyitva, azon körülbelül 50 szurkoló volt jelen.

Az ügyészség a beismerő vallomást tett elkövetőt nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettével vádolta, és szerdán bíróság elé állította.

Az Esztergomi Járásbíróság a férfit 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte. Az ítélet jogerős.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során