Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2017. Január 22. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: automotor.hu

Folytatja a kínálat megújítását a Dacia

Folytatja a kínálat megújítását a Dacia

Amíg a Logan és a Sandero megújulásának egyik fontos újdonsága volt az 1,0 literes alapmotor, a nagyobb méretű, és jellemzően nagyobb terheléssel használt Dokker és Lodgy típusoknál nem változik a motorkínálat

tehát továbbra is a 102 lóerős 1,6-os az alap, a 115 lóerős 1,2-es turbó a feláras benzines, az 1,5-ös dízel pedig 75, 90 vagy 109 lóerős teljesítménnyel kérhető.

Kívülről az új mintájú hűtőrács árulkodik a 2017-es modellről, illetve a Lodgynál áttervezték a csomagtérfedelet is, ahol immár egy krómcsík fut keresztbe. Belül történtek a jelentősebb változások, itt is megjelent az új, négy küllős kormánykerék, új formájúak a szellőzőnyílások, a Media NAV fejegység megléte esetén tolatókamera is rendelhető.

A Stepway változatok új első lökhárítót kaptak, a 16 colos könnyűfém felnik megegyeznek azzal, amit a Sandero Stepway is kap, felár ellenében esztergált felületű kerék is elérhető. A terepes külsőhöz jár még egy könyöklő a vezetőnek, automata vezetőoldali ablakemelő, az első üléstámlákra pedig lehajtható asztalkák kerülnek. Franciaországban már rendelhetőek a friss Dokker és Lodgy modellek, és áprilisban kapják meg autóikat a leggyorsabb vásárlók.

Címkék: Dacia, logan, sandero, stepway

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 16:56, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 10. 16:54, péntek | Helyi

Vasárnap lesz a májusi vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat és Kirakodó vásár időpontja: 2024. május 12. (vasárnap).

2024. Május 09. 09:05, csütörtök | Helyi

Kiválasztották Bács-Kiskun legjobb borait

A gyümölcsös alföldi boroké a jövő – hangzott el a szerdán tizenegyedik alkalommal megrendezett Bács-Kiskun Vármegye Bora versenyen Nemesnádudvaron.

2024. Május 08. 10:25, szerda | Helyi

Oldott hangulatban, lelkesen

A Batthyany Lajos Általános Iskolában április végén rendezték meg a nyolcadik iskola-előkészítő foglalkozást a nagycsoportos óvodások számára.