Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Január 12. 09:52, hétfő | Helyi
Forrás: OMSZ

Front hátán front

Front hátán front

Időjárás előrejelzés az Országos Meteorológiai Szolgálattól.

Hétfő
Nyugat felől egyre több felhő érkezik fölénk, a Dunántúlon kevesebb, keleten több napsütés várható. Helyenként futó zápor, hózápor előfordulhat ugyan, de nagy területen jelentős mennyiségű csapadék nem valószínű. A nyugati, északnyugati szelet többfelé erős, eleinte a főváros környékén viharos lökések kísérik. A legmagasabb hőmérséklet 4, 9 fok között valószínű. Késő estére 1 és 4 fok közé hűl le a levegő.

Kedd
Túlnyomóan napos idő lesz csapadék nélkül. Reggel foltokban köd képződik, amely helyenként délelőtt is megmaradhat. A déli, délnyugati szél több helyen megélénkül, a Dunántúlon olykor meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +1, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 5 és 10 fok között, délnyugaton kevéssel 10 fok felett alakul.

Szerda
A változó felhőzet mellett keleten lehet a kevesebb, délnyugaton, nyugaton a több napsütés. A nap második felében nyugat felől mindenhol megnövekszik a felhőzet. Ekkor a Dunántúlon helyenként záporeső is kialakulhat. Az északnyugatira forduló szél időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 3 és 10 fok között, délnyugaton kevéssel 10 fok felett alakul.

Csütörtök
Többnyire napos idő lesz fátyolfelhőkkel. Reggel foltokban köd képződik, amely helyenként délelőtt is megmaradhat. Csapadék nem valószínű. A déli szél időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5 és 0, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 4 és 10 fok között, délnyugaton 10 fok felett alakul.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:11, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 5. - SZENT ISTVÁN TEMPLOM

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Köszöntjük az Édesanyákat és Nagymamákat

Nagyon sok boldogságot kívánunk minden Édesanyának és Nagymamának az alábbi verssel:

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.