Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2019. December 13. 14:40, péntek | Helyi
Forrás: PR cikk

Gömblámpasor, a lakás bármely pontján jól mutató fényforrás

Gömblámpasor, a lakás bármely pontján jól mutató fényforrás

A napjainkban egyre gyakrabban alkalmazott gömblámpasor segítségével egészen új szintre emelhetjük az otthonunkban uralkodó hangulatot.

Legyen szó éppenséggel a hálószobáról, a gyerkőcök kuckójáról, a nappaliról vagy a ház egyéb pontjáról, egy ilyen fényforrást alkalmazva egy jó adag fantáziát csempészhetünk a design kialakításába.

Bejegyzésünkben a gömblámpasor működésének bemutatása mellett igyekszünk inspirációt nyújtani annak kapcsán, hogy az ünnepek közeledtével még egy szinttel sikerüljön feljebb tornázni a lakás feldíszítésének a kreatív elemeit.

Egész pontosan mi is az a gömblámpasor?

Egy egészen új irányt képviselő kreatív dekorációs elem, amely szinte bármilyen lakás hangulatát képes jelentősen feldobni. Egy sornyi olyan gömb alakú izzót érdemes elképzelnünk vele kapcsolatban, amelyek különféle színekben képesek pompázni.

Nagy előnye, hogy a ház szinte bármely pontján be tudjuk vetni, ráadásul a beszerzése nem jár együtt komolyabb anyagi ráfordítással. Ugyanakkor a változatos felhasználási módozatoknak köszönhetően szinte csak a fantáziánk szab határt annak, hogy milyen módon hozzuk ki belőle a legtöbbet.

Tetszés szerint fel tudjuk aggatni a függönyre, használhatjuk az ágykereten díszítő elemként, de a bejárati ajtó felett is találhatunk a számára helyet.

Tévedés azt gondolni, hogy a gömblámpasor teljes mértékben nőies kellék

Nehogy azt gondoljuk, hogy az Alkonylámpánál kapható gömblámpasornak kizárólag egy női lakásban, lányos szobában vagy a család hölgytagjainak unszolására szoríthatunk helyet. Ahogy arra fentebb is utaltunk, kifejezetten univerzális dekorációs elemről beszélünk, amelyet tetszés szerint az igényeinkhez tudunk alakítani.

Ennek megfelelően lehetőségünk van olyan formában kiválasztani a számunkra leginkább szimpatikus gömblámpasort, hogy az a fiú szobában, a legénylakásban vagy az otthon egy mindenki által gyakran látogatott pontján kaphasson helyet.

Ehhez pedig a leginkább célravezető tényező a színekkel kapcsolatos variálás lehetősége.

Minden a megfelelő színválasztáson múlik

A legtöbbször mi alapján szoktuk azt mondani egy-egy kellékről, díszítő elemről vagy holmiról, hogy kifejezetten lányos? Ugye, hogy a színek alapján alkotunk a legtöbb esetben ilyesfajta véleményt.

Hogyha tehát a gömblámpasor kiválasztásakor a rózsaszín, piros és pink árnyalatok helyett sokkal inkább a kékes, sárgás, esetleg zöldes változatok mellett tesszük le a voksunkat, akkor máris egy kevésbé nőies fényforrást kapunk eredményül.

A megfelelő színválasztás jelenti tehát annak a kulcsát, hogy a számunkra leginkább szimpatikusnak vélt gömblámpasor jellege végül inkább nőies, férfias, illetve semleges legyen. Ennek köszönhetően jelentősen bővülhetnek a lehetőségeink a lakás díszítését illetően.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 14:32, hétfő | Helyi

Megérkeztek az iskolákba a gyerekek digitális fejlődését elősegítő laptopok

Folytatódik a 2022. tavaszán megkezdett tanulói notebook kiosztási program.

2024. Május 12. 19:07, vasárnap | Helyi

Egyházközségi majálisnak adott otthont a Parkerdő

Mint minden évben, idén is megrendezte majálisát az Ótemplom és a Szent István templom közössége május 11-én (szombaton).

2024. Május 12. 09:49, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. május 12. – Urunk mennybemenetele főünnep

2024. Május 12. 09:47, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 12. - URUNK MENNYBEMENETELE