Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Május 15. 13:33, szerda | Helyi
Forrás: - Gulyás -

Gulyáságyúkat kapott a város

Gulyáságyúkat kapott a város

Kettő darab mozgókonyhával (gulyáságyú) gyarapodott a város vagyona. Az eszközöket ma (május 15-én) vette át Kapus Krisztián polgármester és Dr. Endre Szabolcs jegyző Kalocsán

Kettő darab mozgókonyhával (gulyáságyú) gyarapodott a város vagyona. Az eszközöket ma (május 15-én) vette át Kapus Krisztián polgármester és Dr. Endre Szabolcs jegyző Kalocsán. A Magyar Honvédség Logisztikai Ellátó Központjának birtokában lévő 69 M. vegyes tüzelésű mozgókonyhák ingyenesen kerültek a város birtokába.
A mozgókonyha igénylését a Kiskunfélegyházi Középiskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Kollégium intézményvezetője kezdeményezte, amit 2011. októberében jóvá is hagyott a város képviselő-testülete. A kérelmet a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. befogadta. A gulyáságyúk hivatalosan ma (május 15-én) kerültek ingyenesen a város birtokába. Az eszközöknek iskolai rendezvényeken, szabadtéri főzés, étkeztetés esetében veszik majd hasznát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok