Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2019. Szeptember 06. 13:24, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Hamis parfümköket és cipőket foglalt le az adó- és vámhivatal

Hamis parfümköket és cipőket foglalt le az adó- és vámhivatal

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai 24 millió forint értékű hamis parfümöt és 132 pár hamis cipőt foglaltak le az M1-es autópályán

Egy lengyel autó a fuvarlevél szerint három raklap árut szállított Romániából Németországba. A sofőr elmondta, hogy Budapesten rakodták meg, ezért a pénzügyőrök a jármű átvizsgálása mellett döntöttek - közölte a szervezet Komárom-Esztergom megyei igazgatósága pénteken az MTI-vel.

Simoni Márton vámszakmai sajtóreferens tájékoztatása szerint a raktérben márkás sportcipőket és különféle, drága parfümöket találtak. A szakértő megállapította, hogy mind a lábbelik, mind az illatszerek hamisítványok.

Az összesen 24 millió forint értékű hamis árut a NAV munkatársai lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt büntetőeljárást indítottak.

Címkék: cipő, hamis, parfüm, vám

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere