Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2022. Július 21. 12:04, csütörtök | Belföld
Forrás: mti/illusztráció: pixabay

Hamis volt a bombafenyegetés a Budapesten leszállt repülőn

Hamis volt a bombafenyegetés a Budapesten leszállt repülőn

Hamis volt a Wizz Air járatát érintő bombafenyegetés, a légitársaság Budapestről induló mentesítő járatot szervez azon utasai számára, akik még szerdán továbbutaznának a krakkói II. János Pál Nemzetközi Repülőtérre.

A Wizz Air szerda este közleményben erősítette meg, hogy a Bariból Krakkóba tartó W6 5058-as számú járata névtelen fenyegetést kapott a fedélzetén elhelyezett robbanószerkezetről. A repülőgépet a budapesti repülőtérre irányították, ahol valamennyi utast és a személyzet minden tagját evakuálták.

A közleményben hangsúlyozzák: az illetékes hatóságok a protokollnak megfelelően elvégezték a szükséges ellenőrzéseket, és megerősítették, hogy hamis fenyegetésről volt szó.

A Wizz Air 22:30-kor Budapestről induló mentesítő járatot szervez azon utasai számára, akik még szerdán továbbutaznának a krakkói II. János Pál Nemzetközi Repülőtérre - közölték.

"Utasaink és személyzetünk biztonsága mindig is a legfőbb prioritás marad számunkra" - szögezte le közleményében a Wizz Air.

Címkék: bomba, fenyegetés, Wizz Air

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk