Városlista
2024. június 2, vasárnap - Anita, Kármen

Hírek

2019. Március 20. 05:01, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: MTI

Hat év fegyházra ítéltek egy többféle drogot is áruló dílert

Hat év fegyházra ítéltek egy többféle drogot is áruló dílert

A vádlott 2015 nyarától továbbértékesítés és fogyasztás céljából rendszeresen szerzett nagyobb mennyiségű kábítószert, így többek között kannabiszt, amfetamint, kokaint és MDMA tablettát.

A vádlott a kábítószereket 2017. júniusi elfogásáig több embernek értékesítette.

A vádlott olyan embernek is adott kábítószert, aki vele rendszeres munkakapcsolatban állt és készpénz helyett a munkájával fizetett az értékesítőnek. A vádlott a kábítószert hol Budapesten, a XXII. kerületben, hol pedig Halásztelken adta át. A rendőrök a vádlott elfogásakor jelentős mennyiségű kábítószereket foglaltak le.

A törvényszék kedden kihirdetett ítéletében jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt 6 év fegyházra ítélte a vádlottat, aki legkorábban büntetése kétharmad részének kitöltését követő napon bocsátható feltételes szabadságra. A bíróság a vádlottal szemben 236 ezer forint vagyonelkobzást is elrendelt.

A közlés szerint az elsőfokú ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, így az nem jogerős.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 02. 07:41, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 22. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Június 02. 07:35, vasárnap | Belföld

Átadták a felújított Diadém Csornai Termálfürdőt

Átadták a Kisfaludy program részeként 2,2 milliárd forintból felújított Diadém Csornai Termálfürdőt szombaton.

2024. Június 02. 07:27, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor: nem akarunk vért adni Ukrajnáért, nem megyünk háborúba!

A békéről való lemondás az Ukrajnáért vállalt halált jelenti, de mi nem akarunk vért adni Ukrajnáért, nem megyünk háborúba, és nem fogunk másokért idegen földön meghalni

2024. Június 01. 08:29, szombat | Belföld

Meteorológia: pénteken Délnyugat-Dunántúlon, szombaton az észak-keleti országrészben lehetnek hevesebb zivatarok

Pénteken Délnyugat-Dunántúlon, szombaton az ország északkeleti felében kell hevesebb zivatarok kialakulására számítani - derül ki a HungaroMet Zrt. figyelmeztető előrejelzéséből.