Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. December 03. 13:27, szerda | Helyi
Forrás: - szerk. -

Helyére került a város karácsonyfája

Helyére került a város karácsonyfája

A hatalmas fenyőt állítottak fel ma (december 3-án) a Petőfi téren, melyre a nap folyamán 5000 led és több száz dísz kerül.

A hatalmas fenyőt állítottak fel ma (december 3-án) a Petőfi téren, melyre a nap folyamán 5000 led és több száz dísz kerül. A fa kivágását a tűzoltók, a szállítást és a beemelést a VÉPFU Kft., a befaragást a költségvetési üzem dolgozói végezték el, a kosaras emelődarukat a Szabó Emelőgép Kft. és a VSZKSZ biztosította. A forgalomtechnika feladatokat a rendőrség és a közterület felügyelet munkatársai látták el.

A fenyő díszeinek elkészítését, illetve felhelyezését a Holló László Képzőművészkör tagjai vállalták magukra. A fára a tavaly a KÖÁI Platán, Dózsa György, József Attila iskola tanulói készítette csillagok, gömbök, angyalkák is felkerülnek. Újdonságnak számít a korábbinál sokkal biztonságosabb sűllyesztett karácsonyfatalp, valamit az is, hogy a környezőfákra is díszek kerülnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:13, péntek | Helyi

Elmarad a Szivárvány Majális

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetősége tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei, 2024-es Szivárvány Majális technikai okok miatt elmarad.

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit