Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2020. Május 21. 20:44, csütörtök | Helyi
Forrás: Radio Smile

Hétfőtől teljes létszámmal nyitnak a bölcsődék és óvodák

Hétfőtől teljes létszámmal nyitnak a bölcsődék és óvodák

Péntek délelőttig lehet jelezni a szülőknek, ha május 25-től szeretnék vinni a gyermeküket bölcsödébe vagy óvodába – nyilatkozta Csányi József polgármester a Radio Smile reggeli műsorában.

Május 22-én 8:30 óráig kell jelezni a szülőknek, ha hétfőtől bölcsődébe / óvodába szeretnék vinni gyermeküket. Erre azért van szükség, mert a gyermekeknek nemcsak az ottlétét, hanem az étkeztetését is biztosítani kell. A konyhában ugyanis még a pénteki nap folyamán le kell adni az rendelést az ételadagszám igényével kapcsolatban – részletezte Csányi József polgármester a Radio Smile reggeli műsorában.

Aki jelen állapot szerint úgy érzi, hogy nem kívánja igénybe venni a szolgáltatást, mert még tart a vírushelyzettől, arra is van lehetőség. Nem kötelező a gyermeket sem óvodába, sem bölcsődébe vinni – tette hozzá városvezetőnk, aki külön felhívta a figyelmet arra, hogy csak egészséges gyermeket vigyenek a szülők óvodába / bölcsődébe.

Címkék: óvoda, bölcsőde

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 29. 15:40, péntek | Helyi

Kigyulladt egy sorház Kiskunfélegyházán

Az egységek fél órán belül eloltották a lángokat. A lakókat a mentők vizsgálták.

2020. Május 29. 12:07, péntek | Helyi

Színes dekoráció hirdeti a Gyermeknapot a Platán Iskolában

A Platán utcai Általános Iskola tanítói, tanárai és az intézmény valamennyi dolgozója azon szorgoskodott, hogy méltóképpen „felöltöztessék” Gyermeknap alkalmából az iskolát.

2020. Május 29. 11:46, péntek | Helyi

Félegyháza Trianonra emlékezik

Kiskunfélegyháza városa is szeretne csatlakozni a megemlékezésekhez június 4-én (csütörtökön)

2020. Május 29. 10:17, péntek | Helyi

Pünkösd vasárnap is nyitva lesz a piac

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2020. május 31-én, vasárnap (Pünkösd vasárnap) a kiskunfélegyházi piac NYITVA tart.