Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2017. Április 16. 10:45, vasárnap | Helyi
Forrás: Szent István Templom plébániája

Hírek a Szent István Templomból

Hírek a Szent István Templomból

Húsvétvasárnap, Krisztus Urunk feltámadása - 2017. április 16.

1. Köszönetet mondanak mindazoknak, akik a templomtakarításban részt vettek, vagy bármilyen formában hozzájárultak a húsvéti ünnep előkészítéséhez, a szertartások megtartásához.

2. Húsvétvasárnap a délelőtt 9 órakor kezdődő szentmise végén ételszentelési szertartást végeznek. Akik szeretnék megszenteltetni húsvéti ételeiket, vigyék el a templomba.

3. Húsvéthétfőn reggel 7-kor, 9-kor és este 7 órakor lesz szentmise. Délelőtt ½ 11-kor nem tartanak szentmisét.

4. A következő héten minden nap este ½ 7-kor kezdődik az Isteni Irgalmasság imaóra.

5. A filmklub következő vetítése április 21-én, pénteken az esti mise után lesz a plébánián.

6. Április 23-án, jövő vasárnap az esti szentmise előtt ½ 7-kor hangversenyt ad aTiszaalpári Jubilate Deo Kórus és a szentmisén közösen énekelnek a Szent István és Palestrina kórussal. Szeretettel hívják és várják a kedves híveket.

7. Az Új Ember és a Keresztény Élet újságok ünnepi számmal jelentek meg. Az Új Ember 390 Ft-ért, a Keresztény Élet 360 Ft-ért vásárolható meg az újságos asztalnál.

8. Megjelent a Képmás magazin, amely az újságos asztalnál megvásárolható 550 Ft-ért.

9. Megjelent az egyházközség lapja, amely ingyenesen elvihető az újságos asztalról.

10. Közeledik a személyi jövedelemadó bevallásának utolsó határideje. Kérik, hogy adójuk 2 x 1 százalékával támogassák a Katolikus Egyházat és a Fülöp Atya Alapítványt vagy az Egyházmegyei Karitászt. Adószámok az újságos asztalról elvehetőek.

11. Egyházközségi zarándoklatot, kirándulást szerveznek július 17-e és 22-e között Szlovákia, Csehország és Németország útvonalon. Nagyon kérik, hogy akik szeretnének részt venni, azok sürgősen jelentkezzenek. Érdeklődni és jelentkezni lehet a plébánián.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 16:56, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 10. 16:54, péntek | Helyi

Vasárnap lesz a májusi vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat és Kirakodó vásár időpontja: 2024. május 12. (vasárnap).

2024. Május 09. 09:05, csütörtök | Helyi

Kiválasztották Bács-Kiskun legjobb borait

A gyümölcsös alföldi boroké a jövő – hangzott el a szerdán tizenegyedik alkalommal megrendezett Bács-Kiskun Vármegye Bora versenyen Nemesnádudvaron.

2024. Május 08. 10:25, szerda | Helyi

Oldott hangulatban, lelkesen

A Batthyany Lajos Általános Iskolában április végén rendezték meg a nyolcadik iskola-előkészítő foglalkozást a nagycsoportos óvodások számára.