Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2018. Április 24. 15:42, kedd | Helyi

Hogyan spórolhat időt a szállodai szőnyegtakarításon?

Hogyan spórolhat időt a szállodai szőnyegtakarításon?

A szállodai és az otthoni kárpitok között az a különbség hogy sokkal nagyobb megterhelésnek vannak kitéve a különböző szállodai kárpitok, mint magánházakban lévő társaik.

A szállodai kárpitok tisztítása így jóval nagyobb gyakoriságot követel, ezért muszáj mérlegelni ilyen extrém igénybevétel esetén.

Milyen tisztítási módok léteznek?

Magyarországon számos kárpittisztító és szőnyegtisztítógép elérhető a piacon, de nem biztos, hogy ezek az Ön igényeinek megfelelnek, hiszen nem mindegy, hogy mennyi idő alatt szárad meg a tisztított felület, vagy milyen módon történik a tisztítás és súrolás sem. Egy hotel esetében például fontos tényezőnek számít a takarítási feladatoknál a minél rövidebb idő alatt történő feladatok elvégzése, nem mindegy ugyanis, hogy egy-egy emelet mennyi időre esik ki a kiadhatósági listából a takarítás igénybevétele miatt.

A szőnyegtisztító gépek alkalmazása

Ha szőnyegtisztító gépre gondolunk, akkor általában vizes takarítógépet értünk alatta, vagyis amely gép vegyszeres vízzel mossa át szőnyegünket. 10-12 órás száradási idővel kell számolnunk ezek esetében, és addig nem léphetünk a szőnyegre. Ugyanakkor más technikákat is figyelembe vehetünk, példának okáért az úgynevezett Read Space technológiát, amely az R3-as gépeknél a Tennant cég egyedülálló fejlesztése.

A Tennant R3

A Tennant R3 szőnyegtisztító a szállodai szőnyegtakarítás leggyorsabb és legjobb terméke. Magyarországon ez az egyetlen olyan takarítógép, amely speciális technológiával van felszerelve, így a megtisztított szőnyegnek 30-60 perces száradási időt tesz lehetővé. Más szőnyegtisztító gépek esetében a száradási idő akár 10-12 órát is igénybe vehet. A szállodai területek takarítása során ez az eljárás rendkívül előnyös lehet, mert jellemzően ott több szőnyegfelülettel rendelkezünk, így a szobák gyors forgása miatt szükséges, hogy a takarítás során a szőnyegek hamar megszáradjanak. A szőnyegtisztító takarítógépet napi takarításra ajánljuk.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy Tennant R3-as gépre lenne szüksége a professzionálisabb és időtakarékosabb működéshez, a Hun Higiénia Kft. honlapján keresse fel az ajánlatkérő menüpontot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 07:54, kedd | Helyi

Úton átkelő teknősökre figyelmeztet a természetvédelmi egyesület

Az úton átkelő teknősök védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Május 13. 14:32, hétfő | Helyi

Megérkeztek az iskolákba a gyerekek digitális fejlődését elősegítő laptopok

Folytatódik a 2022. tavaszán megkezdett tanulói notebook kiosztási program.

2024. Május 12. 19:07, vasárnap | Helyi

Egyházközségi majálisnak adott otthont a Parkerdő

Mint minden évben, idén is megrendezte majálisát az Ótemplom és a Szent István templom közössége május 11-én (szombaton).

2024. Május 12. 09:49, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. május 12. – Urunk mennybemenetele főünnep