Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. November 21. 15:26, hétfő | PR
Forrás: (x)

Hol keressünk stílusihletet az interneten? Segítünk!

Hol keressünk stílusihletet az interneten? Segítünk!

Folyamatosan stílusosan megjelenni egy idő után kihívást jelent, főleg akkor, ha cél a megújulás. De a saját ötletek előbb-utóbb elfogynak, ezek után honnan érdemes ihletet meríteni?

A fashion blog a kétségtelenül helytálló felelet!

Milyen gyorsan változik a trend?

Sokan azt gondolják, hogy kapkodniuk kell a fejüket, olyannyira ütemes a divat világának az átalakulása. De azért ez ennél egy kicsit kiegyenlítettebb. Igen, mindig akad valami „újdonság” a nap alatt, ugyanakkor az is megfigyelhető, hogy vannak olyan stílustippek, amik két éve is megállták a helyüket, és most is aratnak. Mert nem mennek ki a divatból, nem válnak sablonossá és nem semlegesek, már ami a megítélésüket illeti.

A farmer pontosan ebbe a kategóriába tartozik. A CCC széles választékában is látszik, hogy a farmer, mint alapanyag, vagy mint „hatás”, roppantul keresett és közkedvelt. Ráadásként életkorhoz sem kötött a rajongás, ahogy arról hűen tanúskodik a tapasztalat.

De hogy egy ennél kevésbé releváns példát is felhozzunk, a platform cipőkre sokan úgy gondoltak kezdetben, mint egy múló hóbortra, aminek nagyobb a füstje, mint a lángja. Akik erre apelláltak, bizony tévedtek, mert a mai napig a népszerűségi listák élén szerepelnek ezek a modellek.

Milyen gyakran érdemes a témában olvasgatni?

A fashion blog bejegyzései rendszeresek és naprakészek. Úgyhogy megéri újra és újra lecsekkolni, hogy született-e újabb írás, ami ötletadóként szolgálhat. Mert bár, ahogy azt fentebb említettük, a divat nem változik olyan gyorsan, azért mindig akad miről beszélni. Arról nem is szólva, hogy a gyártók is adnak írnivalót bőven, hiszen legtöbbjük célja a túlszárnyalás. Önmaguk és a konkurenciák felülmúlása. Ehhez pedig rengeteg újító elképzelésre van szükség, amik megvalósításra várnak. Meg persze követőkre, akik szívesen vetik bele magukat az ismeretlenbe.

Meddig telitalálatos egy kezdetben ütős ötlet?

Az ihletett tanácsoknak nincsen élettartamuk. Addig tartanak, addig érvényesek, míg találnak valakit, aki együtt rezonál velük. Ennyi a titok! Ha pedig lejár a mandátumuk, akkor is bármikor újra elővehetőek, leporolhatóak és felvirágoztathatóak.

A stílusos fellépés kulcsa a kreativitás. Nem elég úgy összeválogatni a ruhadarabokat, hogy azok kivétel nélkül harmonizáljanak az aktuális divat diktálta jegyekkel. Hiszen ennél sokkal fontosabb az a típusú összhang, ami a ruhák között jön létre. Márpedig a szettben gondolkodás sokszor kifejezetten nehézkes. Főleg, amikor a lehengerlő végeredmény vágya túl erős, s még a természetes elképzeléseket is elnyomja az „akarás”.

A CCC termékpalettája személyesen is megtekinthető, országszerte számtalan üzletben. Ez akkor óriási előny, ha a próbálás, mint biztos pont, egyéni prioritás. Ebben az esetben a legjobb tényleg megbizonyosodni arról, hogy a kiszemelt modellek nemcsak külön-külön, hanem együtt is jól mutatnak. Ám, ha ez már virtuálisan is látható, akkor a CCC online felületén pillanatok alatt leadható a rendelés. Így nem marad más, mint az örömteli várakozás, aztán a küszöbre érkezés után a felszabadítóan kreatív és ötletes stílusosság!

Címkék: ccc, divat, stílus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.