Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2016. Március 12. 11:58, szombat | Helyi
Forrás: proaktivdirekt.com

ÍGY KELL TÁROLNI A NEJLONSZATYROKAT

ÍGY KELL TÁROLNI A NEJLONSZATYROKAT

Neked is kismilliónyi reklámszatyor csücsül a szekrényben vagy a fiókokban?

Fogalmad sincs, hogy hogyan lehetne megregulázni őket úgy, hogy a kecske is jól lakjon (kevesebb helyet foglaljanak), és a káposzta is megmaradjon (ne kelljen kidobni őket)? Nos, ha kell egy bevált tipp, akkor nézd meg, hogyan tárolják a profik!

A szatyroktól nehezen válunk meg, hiszen annyi mindenre jók lehetnek: nem kell újat venni minden egyes bevásárlásnál – ha magaddal viszed :), szemeteszsáknak is tökéletes, költözéskor és utazáskor is jól jöhet, sőt elképzelhetetlen, hogy a cipőidet ne csomagold be külön nejlonszatyrokba ilyenkor. Viszont hajlamosak vagyunk gyűjtögetni őket a szekrényben, és néha bizony elszalad velünk a lóláb, ekkor aztán kidobjuk őket, aztán amikor legközelebb szükség lenne rájuk, nem találunk egyet sem, vagy pont olyan méretűt nem, ami kielégíteni az éppen aktuális igényeinket. Most mutatunk egy módszert, hogy soha többé ne érezd úgy, hogy ki KELL dobni a szatyrokat, pedig Te igazából nem is akarod.

Készíts szatyortároló dobozt egy kiürült papírzsepis vagy kozmetikai kendős papírdobozból!
Egyszerűen csak fűzd össze a reklámszatyrokat a videóban látható módon (a fülüknél lazán áthurkolva), közben gondosan tömd őket bele a kiszemelt papírdobozba, és már kész is vagy. Több ilyen dobozkát is elkészíthetsz, így elkerülheted a „nejlon szatyi katasztrófát”, és rendezett keretek közé terelheted a dolgot!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 10:58, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe – 2024. május 19.

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)