Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2014. Február 23. 09:21, vasárnap | Helyi
Forrás: Fábián Adrienn

Jótékonysági Bál a Darvas József Általános Iskolában

Jótékonysági Bál a Darvas József Általános Iskolában

Jótékonysági Bálat tartottak a Darvas József Általános Iskolában

Jótékonysági Bál a Darvas Iskolában

Jótékonysági Bálat rendeztek a Darvas József Általános Iskolában február 22-én 19 órai kezdettel. Műsorral közreműködtek az iskola növendékei óriási sikerrel. Az este fantasztikus hangulatban telt, tapsviharral jutalmazták a diákok előadását. Az alsósok közül egy csoport kéményseprőnek öltözött és látványos műsorral szórakoztatta a nagyérdeműt, a másik osztály matrózként aratott osztatlan sikert. A sellő lánykák és a medúzák szintén ámulatba ejtő tökéletességgel adták elő műsorszámukat csakúgy, mint a vidám néptáncot lejtő fodros szoknyákba és legényruhákba öltözött fiatalok. A felsősök előadásában zombi tánc fakasztott mosolyt a jelenlevők arcára. A látványos műsor megalapozta az este fergeteges hangulatát, amelyet D.J. Fejes zeneszolgáltatása, a sok-sok tombolatárgy és finom vacsora koronázott meg.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.

2024. Május 16. 16:08, csütörtök | Helyi

Figyelem!!! Több helyen útlezárás várható!

A Jogging Plus Sportegyesület és Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata futóversenyt rendez 2023. május 27-én délelőtt a tavalyi évhez hasonlóan.