Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2021. Április 28. 11:59, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: unicef

Jótékonysági képeslapokkal készül anyák napjára az UNICEF

Jótékonysági képeslapokkal készül anyák napjára az UNICEF

Jótékonysági képeslapokkal készül az UNICEF anyák napjára: a személyre szabható elektronikus lapokkal a világ nehéz sorsú gyerekeit támogathatják az adományozók.

A szervezet keddi közleményében emlékeztetnek arra, hogy idén még sokaknak nem lesz alkalmuk személyes anyák napi köszöntésre, mert csak így tudják megóvni szeretteiket. Az UNICEF anyák napi képeslapjával idén nemcsak édesanyjának vagy nagymamájának szerezhet örömet bárki, de egyben egy jó célt is támogathat: adományával a világ legnehezebb sorsú gyermekeit segítheti.

Aki élni szeretne az UNICEF által biztosított lehetőséggel, az tetszőleges adomány fejében három képeslap közül választhat, amelyek szövege személyre szabható. A címzett megadását követően pedig az UNICEF gondoskodik róla, hogy az ajándék május első vasárnapján megérkezzen - írják az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt