Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2020. Június 10. 09:17, szerda | Helyi
Forrás: bacsmegye.hu

Június utolsó hétvégéjén kezdődik a triatlonosok hazai versenyszezonja

Június utolsó hétvégéjén kezdődik a triatlonosok hazai versenyszezonja

A sprint távú ob-t augusztus 2-án Baján rendezik.

A Magyar Triatlon Szövetség elnöksége elfogadta és jóváhagyta a szakmai és versenyrendezői bizottság által összeállított módosított hazai versenynaptárt.

A szövetség honlapjának tájékoztatása alapján a versenyszezon június utolsó hétvégéjén Kaposváron kezdődik: 27-28-án sprint, rövid és középtávon Amatőr Kupát rendeznek.

Az országos bajnokságok hagyományos helyszínei közül csak Keszthely esett ki idén a koronavírus-járvány miatt szükségessé vált halasztások következtében. Helyére Balatonkenese ugrott be, ahol szeptember 5-én a középtávú ob-t rendezik meg.

Az időpontokat tekintve első, rövid távú ob-ra Tatán kerül sor július 18-án, míg 26-án Lengyeltótiban a vegyes váltók küzdenek meg egymással. A sprint távú ob-t augusztus 2-án Baján, a hosszú távút pedig 8-án Nagyatádon rendezik. Egyedül a klubcsapat ob-nak nem sikerült helyszínt találni idén a versenynaptárban.
A szezon október 10-11-én Balatonbogláron a duatlonosok sprint és vegyes váltó ob-jával zárul.

Címkék: Triatlon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: