Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Július 04. 13:22, csütörtök | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Kapus Krisztián, Kiskunfélegyháza polgármestere köszöntötte a "Meggy-királynő"-t.

Kapus Krisztián, Kiskunfélegyháza polgármestere köszöntötte a

A tizenhat éves kiskunfélegyházi diáklány, Tímár Zsanett nyerte meg a hétvégén, a Szankon megrendezett 5. Méz és Meggyfesztivál szépségversenyét

A tizenhat éves kiskunfélegyházi diáklány, Tímár Zsanett nyerte meg a hétvégén, a Szankon megrendezett 5. Méz és Meggyfesztivál szépségversenyét. Meggykirálynő udvarhölgyei a szolnoki Juhász Enikő és a kalocsai Barthl Kitti lettek. Tímár Zsanett ma (július 3-án) a Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat vendége volt a városházán. A meggykirálynő a versenyen szerzett tapasztalatait, élményeit osztotta meg diáktársaival. Tímár Zsanett sikeréhez Kapus Krisztián polgármester is gratulált, aki maga is részt vett az élménybeszámolón.

Zsanett és a verseny jelöltjei egy háromnapos felkészítő táborban kerültek közelebb a szépségkirálynők világához, ahol megtanultak három tánckoreográfiát és egy fürdői fotózáson is részt vettek. A kiskunfélegyházi diáklány egyelőre a nyereményét, egy egyhetes görögországi nyaralást várja a legjobban, utána pedig szeretné méltóképpen képviselni városunkat a Meggykirálynői címmel járó feladatok elvégzésekor, vagy akár egy későbbi szépségversenyen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:11, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 5. - SZENT ISTVÁN TEMPLOM

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.