Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2018. December 21. 20:26, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

Karácsonyi ünnepséget tartottak az 5. számú választókörzetben

Karácsonyi ünnepséget tartottak az 5. számú választókörzetben

Karácsonyi Ünnepséget tartott Balla László alpolgármester, az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője december 19-én a Göllesz Viktor Általános Iskolában.

Az ünnepség megkezdése előtt az iskola aulájában forró teával kínálták a cudar hidegtől didergő vendégeket, az est végén pedig mindenkit ajándék várt a kijáratnál.

- Az ünnepek előtt álljunk egy pár percre és a lázas készülődést, nyüzsgést elfeledve, élvezzük a látványos és hangzatos produkciókat, melyre nagyon nagy szeretettel készültek a fellépők – mondta köszöntő beszédében Balla László alpolgármester.
Az est házigazdája után Rónaszéki Gábor, a Sarlós Boldogasszony Templom plébánosa szólt a népes számban megjelent vendégsereghez:

- Ami igazán széppé és örömtelivé teszi az estét az nem a csodálatos díszlet és nem a kellemes hőmérséklet, hanem ami e mögött van: akik meghívtak ide minket, azok örömöt szeretnének szerezni nekünk. A személyes találkozás az örömszerzésnek a legfőbb forrása, hiszen a jó társaság fölmelegíti a szívünket. Jó együtt lenni. A legütöttebb-kopottabb hely is csodálatos hellyé válik, ha jó társaságban vagyunk, ha szeretjük egymást – mondta az atya.

Az ünnepi köszöntőket követően a Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai szórakoztatták dalos, hangszeres műsorukkal közönségüket. (A tehetséges fiatalokat Kis-Fekete Vilmos konferálta fel, a "Kicsinyek Kórusát" pedig Nagyné Mészáros Erika vezényelte.)

Ezt követően a Constantinum Intézmény színjátszó körétől Betlehemes játékot láthattak a megjelentek. (A fiatalok felkészítő tanára Kátai Tibor volt.) Kiss Ákos Jenő nótaénekes pedig verssel és énekkel színesítette az estet.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 10:58, kedd | Helyi

A kiskőrösi Petőfi Szülőház és Emlékmúzeum nyerte az Év emlékhelye díjat

Átadták az Év emlékhelye díjat, amelyet 11 pályázó közül a Petőfi Emlékmúzeum nyert el.

2024. Május 14. 10:47, kedd | Helyi

Lakitelek - Felavatták Yunus Emre török költő szobrát

A török irodalom meghatározó, 13. században alkotó személyiségének állítottak emléket a Hungarikum Ligetben.

2024. Május 14. 07:54, kedd | Helyi

Úton átkelő teknősökre figyelmeztet a természetvédelmi egyesület

Az úton átkelő teknősök védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Május 13. 14:32, hétfő | Helyi

Megérkeztek az iskolákba a gyerekek digitális fejlődését elősegítő laptopok

Folytatódik a 2022. tavaszán megkezdett tanulói notebook kiosztási program.