Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2015. Június 29. 14:11, hétfő | Belföld
Forrás: MÁV Magyar Államvasutak Zrt. KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Kedvezményes vasúti jegyváltás a VOLT Fesztiválra

Kedvezményes vasúti jegyváltás a VOLT Fesztiválra

A MÁV-START és a GYSEV a VOLT Fesztiválra kedvezményes jegyváltási lehetőséget biztosít a diákigazolvánnyal rendelkezők számára.

A VOLT kombinált jegy a két vasúttársaság Budapest és Sopron között közlekedő járatain egy útra vagy menettérti utazásra használható fel június 30-tól július 5-ig.
A fesztiválra érvényes diákigazolvánnyal utazó fiatalok részére kedvezményes, kombinált jegyváltási lehetőséget biztosítanak a vasúttársaságok a GYSEV „VOLT vonataira és a Budapest–Sopron–Budapest viszonylaton közlekedő menetrend szerinti járatokra. A VOLT kombinált jegyet kizárólag az érvényes magyar és nemzetközi (nappali vagy esti tagozatos) diákigazolvánnyal rendelkezők válthatják meg.
A VOLT kombinált jegy ára tartalmazza a valamelyik VOLT vonatra vagy menetrend szerinti vonatra az egy útra vagy menettérti utazásra szóló vasúti jegy árát, valamint biztosítja a soproni helyi buszjáratok korlátlan használatát.
VOLT vonat indul Budapest-Keleti pályaudvarról Sopronba június 30-án 9 óra 32 perckor és július 4-én délben; Sopronból Budapest-Keleti pályaudvarra július 4-én 7 óra 56 perckor, illetve július 5-én 4 óra 2 perckor és 11 óra 12 perckor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 18:41, péntek | Belföld

GVH: számos ponton módosít a Viber hatósági eljárás miatt

Számos ponton módosít a Viber internetalapú üzenetküldő szolgáltatás a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának köszönhetően - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel

2024. Május 17. 14:40, péntek | Belföld

KSH: a benzin 12, a dízel 1 forinttal olcsóbb a szomszédos országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 609 forint volt, ami megegyezik a régiós átlagértékkel. A szomszédos országokban az átlagár 621 forint volt.