Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2022. November 29. 08:15, kedd | Helyi
Forrás: bacskiskun.hu

Keressük a megye legszebb adventi koszorúját

Keressük a megye legszebb adventi koszorúját

Meggyújtottuk az első lángot az adventi koszorún. Otthonainkban és közösségeinkben egyaránt.

Csodálatos adventi koszorúkat készítettek a településeken a helyi alkotók. Kisebbek, nagyobbak, díszesek, és még díszesebbek, és mindenképpen kedvesek azok számára, akik vasárnapról vasárnapra körül állják. Valójában szeretnénk egybe látni a lehető legtöbb adventi koszorút, amelyek a megye településeinek köztereit, főtereit ékesítik, készülve a Megváltó születésére. Szeretnénk még emlékezetesebbé tenni az idei adventi várakozást.Ezért versenyt hirdetünk, és keressük a megye legszebb adventi koszorúját!

Mit kell tenni?
December 10-ig küldjék el az adventi koszorú fotóját. Jó minőségű, a koszorút teljes méretében megmutató képeket várunk a kommunikacio@bacskiskun.hu e-mail címre.

Legfeljebb három fotót kérünk, megjelölve a település nevét!

A szavazás különlegessége abban rejlik, hogy nem áruljuk el a nagyközönség számára, hogy melyik kép hol készült, így is segítve a szavazás tisztaságát.
Egyszerre tesszük fel a fotókat advent harmadik vasárnapján, december 11-én és 15-ig lehet lájkolni az eredeti bejegyzés alatt a fotókat. A megosztások szavazatait nem tudjuk figyelembe venni sajnos!

A nyertes település meglepetés ajándékra számíthat!

Nyissunk ablakot egymásra, és öltöztessük díszbe a szívünket is!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 13:28, péntek | Helyi

Idén is indulnak zarándokvonatok a csíksomlyói búcsúba

Idén is elindul a Boldogasszony és a Misszió zarándokvonat a Misszió Tours Utazási Iroda és a MÁV-Start közös szervezésében a csíksomlyói pünkösdi búcsúba

2023. Február 03. 11:55, péntek | Helyi

Megnyílt Sáros Miklós kiállítása

2023. Február 02. 17:00, csütörtök | Helyi

Hetven busócsoport, több mint kétezer maskarás búcsúztatja a telet a mohácsi busójáráson

A tervek szerint rekordszámú, 2200 maskarás és 70 busócsoport vesz részt a hagyományos mohácsi téltemető, tavaszköszöntő népszokáson.

2023. Február 02. 16:39, csütörtök | Helyi

Jelentős infrastruktúrafejlesztéssel lép előre egy dél-alföldi térség

Egészségesebb környezetet teremtenek egy Bács-Kiskun vármegye délkeleti részében található város és környezete lakóinak, a projektben az Euroaszfalt és a Betonútépítő is dolgozik.