Városlista
2024. február 27, kedd - Ákos, Bátor

Hírek

2022. November 29. 08:15, kedd | Helyi
Forrás: bacskiskun.hu

Keressük a megye legszebb adventi koszorúját

Keressük a megye legszebb adventi koszorúját

Meggyújtottuk az első lángot az adventi koszorún. Otthonainkban és közösségeinkben egyaránt.

Csodálatos adventi koszorúkat készítettek a településeken a helyi alkotók. Kisebbek, nagyobbak, díszesek, és még díszesebbek, és mindenképpen kedvesek azok számára, akik vasárnapról vasárnapra körül állják. Valójában szeretnénk egybe látni a lehető legtöbb adventi koszorút, amelyek a megye településeinek köztereit, főtereit ékesítik, készülve a Megváltó születésére. Szeretnénk még emlékezetesebbé tenni az idei adventi várakozást.Ezért versenyt hirdetünk, és keressük a megye legszebb adventi koszorúját!

Mit kell tenni?
December 10-ig küldjék el az adventi koszorú fotóját. Jó minőségű, a koszorút teljes méretében megmutató képeket várunk a kommunikacio@bacskiskun.hu e-mail címre.

Legfeljebb három fotót kérünk, megjelölve a település nevét!

A szavazás különlegessége abban rejlik, hogy nem áruljuk el a nagyközönség számára, hogy melyik kép hol készült, így is segítve a szavazás tisztaságát.
Egyszerre tesszük fel a fotókat advent harmadik vasárnapján, december 11-én és 15-ig lehet lájkolni az eredeti bejegyzés alatt a fotókat. A megosztások szavazatait nem tudjuk figyelembe venni sajnos!

A nyertes település meglepetés ajándékra számíthat!

Nyissunk ablakot egymásra, és öltöztessük díszbe a szívünket is!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 10:46, kedd | Helyi

Emlékezzünk együtt az 1848-49-es szabadságharc és forradalom kitörésére

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 176., és a várossá nyilvánítás 250. évfordulója tiszteletére rendezett ünnepségsorozatra.

2024. Február 27. 10:16, kedd | Helyi

A postaládákban fészkelő széncinegék védelmére hívja fel a figyelmet az MME

A postaládákban fészkelő széncinegék védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Február 27. 08:18, kedd | Helyi

Február második felében is melegebb van, mint a megszokott

Február második felében is melegebb van a megszokottnál, a napi csúcshőmérséklet átlagosan 6 Celsius-fokkal haladta meg a szokásost - derül ki a HungaroMet Zrt. hétfői Facebook-bejegyzéséből.

2024. Február 26. 19:20, hétfő | Helyi

Sulyok Tamást választotta államfőnek az Országgyűlés

Megválasztotta Sulyok Tamást köztársasági elnökké az Országgyűlés hétfőn. Az Alkotmánybíróság elnöke, aki a tisztségre egyedüli jelölt volt, 134 támogató szavazatot kapott a titkos voksoláson.