Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2015. December 10. 14:42, csütörtök | Helyi
Forrás: HVG

Készüljön, alaposan megkavarják a TV-csatornákat

Készüljön, alaposan megkavarják a TV-csatornákat

Több jól ismert adó teljesen kikerül a telekomos csatornakínálatból, néhányat pedig drágább csomagokba sorolnak. Jó hír ugyanakkor, hogy a kiesők helyére bekerülő csatornák sem rosszak.

Jövő év első napjai jelentős változásokat hoznak majd a telekomos TV-előfizetéssel rendelkezőknek. A kódolatlan digitális kábeltévés kínálatban a Start és a Családi csomagból a nem túl nézett Parlament TV kerül ki, az Alapból pedig a National Geographic Channel és az AXN. Új szereplőként mindhárom csomagba bekerül a Duna World, az Alapba pedig a Sláger TV is – ami egy mínusz NatGeo mellett nem tűnik túl nagy plusznak.

Az IPTV-s és a digitális kábeltévés csomagoknál még nagyobb lesz a felfordulás, ezt inkább meg sem próbáljuk folyószövegben elmagyarázni, inkább táblázatban mutatjuk.

A műholdas tévés kínálatban is lesznek változások.

És a fentiek következményeként némileg átrendeződik a mindenféle tévés csomag mellé kínált, telefonos és táblagépes ingyentévézést biztosító TV GO szolgáltatás csatornakínálata is.

A Telekom tájékoztatása szerint január 1-je és 6-a között a műszaki lehetőségek függvényében fokozatosan térnek át az új csatornakiosztásra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 14:32, hétfő | Helyi

Megérkeztek az iskolákba a gyerekek digitális fejlődését elősegítő laptopok

Folytatódik a 2022. tavaszán megkezdett tanulói notebook kiosztási program.

2024. Május 12. 19:07, vasárnap | Helyi

Egyházközségi majálisnak adott otthont a Parkerdő

Mint minden évben, idén is megrendezte majálisát az Ótemplom és a Szent István templom közössége május 11-én (szombaton).

2024. Május 12. 09:49, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. május 12. – Urunk mennybemenetele főünnep

2024. Május 12. 09:47, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 12. - URUNK MENNYBEMENETELE