Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Április 19. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

Kézilabda meccsre hívta a Közgé a középiskolásokat

Kézilabda meccsre hívta a Közgé a középiskolásokat

Április 16-án immáron harmadik alkalommal szervezte meg KSZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnázium a KIKÖSZ kupát.

A Városi Sportcsarnokban megrendezett versenyre négy középiskola (Móra Ferenc Gimnázium, Szent Benedek Szakgimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium, a kiskőrösi Wattay Szakgimnázium) fogadta el a Közgé meghívását. A délelőtt folyamán a népes szurkolótábor az öt iskola 8 csapatának izgalmas mérkőzését tekinthette meg.

A KIKÖSZ kupa célja a sportág népszerűsítése, az iskolák közötti kapcsolat erősítése, a sportszerűség szellemének növelése volt. Ezzel az eseménnyel sikerült újjáéleszteni a korábbi KÖZGÉS-s kézilabdás hagyományt. Valamennyi csapat lelkesen, sportszerűen vett részt a meccseken. A fiú és leány csapatok hősiesen küzdöttek és szép eredményeket értek el – nyilatkozta Borbély Adrienn a KSZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziumának testnevelő tanára a jeles sportesemény kapcsán.

Eredmények:

  • A fiúknál I. helyezett lett a Szent Benedek Szakgimnáziumcsapata
  • A lányoknál I. helyezést ért el a Wattay Szakgimnázium csapata
  • A vándorkupát ismét a Móra Ferenc Gimnázium vitte haza

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.