Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. Október 28. 09:38, kedd | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Közlöny

Kialakult a bizottsági struktúra

Kialakult a bizottsági struktúra

Az október 22-i alakuló testületi ülésen Kiskunfélegyháza Város Képviselő-testülete megalkotta a Szervezeti és Működési Szabályzatát, majd megválasztotta az abban meghatározott bizottságok elnökeit és tagjait.

A gazdasági bizottság elnöke Gyenes Attila lett, képviselő tagok: Horváth Gábor, Horváth Tamás, Szamosi Endre és Ván Jenő, nem képviselő tagok dr. Szalai Zsolt és Retkes Illés.

A Művelődési és Szociális Bizottság elnöke dr. Ónodi Izabella, képviselő tagok: Dongó József és Kiss Ákos Csaba, nem képviselő tagok: Eszik Bence és Rosta Szabolcs.

Jogi Bizottság elnöke dr. Réczi László, képviselő tag: Kapus Krisztián és Szamosi Endre, nem képviselő tagok: Csáki Norbert és Rátkai Sándor.

Városüzemeltetési Bizottság elnöke Bense Zoltán, képviselő tag: Jankovszki Zoltán és Kollár László, nem képviselő tagok: Faragó János és Számel Lászlóné.

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete alpolgármesternek Balla Lászlót, valamint társadalmi megbízatással Rosta Ferencet, a Móra Ferenc Gimnázium igazgatóját, tanácsnoknak Szamosi Endre képviselőt választotta meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 16:08, csütörtök | Helyi

Figyelem!!! Több helyen útlezárás várható!

A Jogging Plus Sportegyesület és Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata futóversenyt rendez 2023. május 27-én délelőtt a tavalyi évhez hasonlóan.