Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

Ajka Kristály – Perutz FC 1-6
(Grőber ill. Gajdosi, Nagy D. 2., Nagy K., Varga, Hauser)


Ajka Kristály: Bognár - Móger, Puskás, Rohály (Bíró 77.), Szarka, Ambrus (Král 84.), Magyar (Modory 60.), Ujvári (Szabados 46.), Rédling, Lajtos.
Perutz FC: Présing – Nagy K. (Ruzsás 60.), Varga, Szalai, Gajdosi, Mogyorósi (Cser 46.), Rozman (Császár 60.), Nagy D. (Cseke 75.), Erdősi, Horváth T. (Farkas 60.), Hauser B.

Kiválóan kezdte a mérkőzést a Pápa, hiszen tíz perc után már 0-2 állt az eredményjelzőn, előbb Gajdosi, majd Nagy Dávid talált be. A 23. percben Nagy Krisztián értékesített egy tizenegyest, kialakítva a 0-3-as félidei állást.

A második játékrészt ott folytatták a fiúk, ahol az elsőt abbahagyták, előbb Varga Bence, majd Nagy Dávid mattolta Bognár kapust. Az 58. percben Hauser Bálint találatát követően már 0-6 volt az állás, a hazaiak részéről a becsületgólt Grőber szerezte.

Kun-Szabó Attila: Nagyon jól kezdtük a találkozót, gyors gólokkal pillanatok alatt eldőlt a három pont sorsa, onnantól pedig már csak a gólkülönbség volt kérdéses. Mindenki, aki pályára lépett, jó teljesítményt nyújtott, gratulálok a csapatnak.

A Perutz június 1-jén a Szentantalfa ellen zárja a bajnokságot, a 17 órakor kezdődő hazai szezonzáróra kisebb meglepetéssel készülnek a hűséges szurkolóknak.

A Perutz - egy mérkőzéssel többet játszva - a bajnokság 3. pozícióját foglalja el:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 09:29, hétfő | Helyi

Attila utca, Körpatika előtti szakasza lezárásra kerül

Tisztelt Lakosság! Tisztelt Üzlet-tulajdonosok!

2024. Június 17. 08:36, hétfő | Helyi

Újra 5S nap a Dózsában

A program 2016-ban indult a Magyar AOTS Társaság szervezésében. Ez az 5S Public, ami a Clean Up Japan mintájára jött létre a japán alapítók személyes támogatásával.

2024. Június 16. 08:28, vasárnap | Helyi

A Duna hullámterében erdőlátogatási tilalmat vezettek be

A Duna áradása miatt a Gemenc Zrt. erdőlátogatási tilalmat rendel el a közvetlen életveszély elhárítása érdekében.

2024. Június 16. 08:26, vasárnap | Helyi

Egyhetes országos ellenőrzést tart a rendőrség a utakon

Jövő hétfőtől egyhetes országos akciót tart a rendőrség az utakon, amelynek célja az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülő személyek kiszűrése