Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Március 04. 09:30, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Könnyedén megújíthatod az otthonod a nyomtatód segítségével

Könnyedén megújíthatod az otthonod a nyomtatód segítségével

Butaság azt gondolni, hogy egy enteriőr megújítását csakis drága bútorok és berendezési tárgyak beszerzésével lehet véghezvinni.

Néha elég néhány apróság, szeretetteljes megoldás, hogy új életet leheljünk a megszokott környezetünkbe. Ezt pedig olykor a nyomtatónk segítségével is kivitelezhetjük.

Változtatnál? Nyomtass valamit!

Unod az otthonodat, esetleg az irodát? Változtatnál, de nem akarod magad nagy költségekbe verni? Nyomtass valamit! Lehet, hogy ez a tanács elsőre furcsának hangzik, hiszen az enteriőr megváltoztatása többnyire új bútorok beszerzését jelenti, ám a nyomtató, illetve a nyomtató patron is segíthet neked ebben. Na, nem arra gondolunk, hogy nyomtathatsz magadnak egy új kanapét, sokkal inkább a kis kiegészítők, az otthonosságot hangsúlyozó képek és fotók dobhatják fel egy szoba összképét.

A fotók ereje

Rengetegen megerősítették a feltevést, hogy otthonosabban érzik magukat olyankor, ha a szeretteik képe időnként eléjük kerül a mindennapos teendőik során. Ha egysíkú a környezet, ahol élsz vagy dolgozol, nem kellenek drága kiegészítők, elegendő lehet, ha kinyomtatod a kedvenc fotódat, hogy aztán mindig mosolyogj, amikor rápillantasz. Persze digitális világban élünk, ezrével sorakoznak a fényképek az okostelefonunkban, mégsem mehetünk el a kinyomtatásuk jelentősége mellett. Az igazán fontos képeknek örömmel adunk fizikai formát, hívatjuk elő őket fényképésznél, ám ez macerás folyamat. Sokkal egyszerűbb, ha egy minőségi nyomtatóval mi magunk állítjuk elő a fotókat, ezt néhány perc alatt is megtehetjük. Ha így döntünk, válasszunk minőségi megoldást, ilyen például a Canon PG-545/CL-546 MultiPack XL.

Digitális emlékből dekorációs elem

Amikor egy emlék fizikai megvalósítására gondolunk, nem csupán a fotókat kell magunk elé képzelni. Lehet szó egy szívünknek kedves írott üzenetről, a gyerek egyik aranyos rajzáról, esetleg egy videó néhány kiragadott képkockájáról. Bármi is vidítsa fel a lelkünket, ott a helye a közelünkben, kinyomtatva, hogy minden nap megcsodálhassuk a kedves emléket. A feladat tehát egyszerű: gondoljuk át, mitől lennének színesebbek a napjaink, készítsünk ebből a digitális emlékből kézzel fogható változatot, majd találjuk meg a helyét az enteriőrben. Egy ilyen kis semmiség olykor többet ér, mint a teljes bútorcsere.

A fotó forrása:
Khomulo Anna / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Március 01. 10:23, péntek | PR

Hogyan rendezd be lakásodat vintage stílusban?

A vintage lakberendezési stílus az elmúlt években megtartotta népszerűségét. Ezen stílust az antik bútorok, a régi időket idéző dekoráció és a romantikus, természetes összkép jellemzi legjobban.