Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2015. Május 26. 15:35, kedd | Helyi
Forrás: Csányi József polgármester

Köszönet a közreműködésért!

Köszönet a közreműködésért!

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, városvezetése és képviselő-testülete tisztelettel fejezi ki köszönetét a Városalapítók Hete rendezvénysorozat példás lebonyolításáért és megszervezéséért.

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, városvezetése és képviselő-testülete tisztelettel fejezi ki köszönetét a Városalapítók Hete rendezvénysorozat példás és rég nem látott magas színvonalú lebonyolításáért és megszervezéséért a Művelődési Központ munkatársainak, a Petőfi Sándor Városi Könyvtár dolgozóinak, a Kiskun Múzeum kollektívájának, a Városháza munkatársainak, a Polgárőrségnek, a helyi médiák csapatainak, a Kreatív Dekornak, a VSZKSZ-nek, a támogatóknak és valamennyi közreműködőnek, aki részt vett a program sikeres megvalósításában.

Tisztelettel: Csányi József polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 11:13, kedd | Helyi

Ma éjfélig küldheti be az adóbevallását és rendelkezhet adója 1+1 százalékáról

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni hívta fel a figyelmet kedden a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

2024. Május 21. 10:32, kedd | Helyi

Már kirajzolódnak Móra arcvonásai a homokhalomból

Május 17-én nyílt meg a Miénk itt a tér szabadtéri kiállítás, a Petőfi-téren. A megnyitón hangszeren közreműködött Sevecsek Béla.

2024. Május 19. 10:58, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe – 2024. május 19.

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.