Hírek
2018. Július 06. 14:35, péntek |
Helyi
Forrás: Adrienn
Középpontban az idény zöldségek

A Tupperware Főzőklub július 4-én (szerdán) tartotta soron következő foglalkozását.
A vidám hangulatú rendezvényen tiszteletét tette ezúttal Tóthné Hodos Katalin a Tupperware termékcsalád Bács-Kiskun megyei képviseletének vezetője is.
Mint minden alkalommal ezúttal is csupa egészséges finomság került a tányérokra kóstolóként. Ezúttal a szezonális zöldségek kerültek előtérbe, melyek elkészítéséhez a Tupperware termékcsalád gazdag edény és eszköz-kínálatából válogattak a háziasszonyok.
Az alábbi ételek készültek el a délután folyamán:
- Rakott zöldbab Ultra-Pro edényben készítve
- Baconba tekert zöldbab sajttal-tejföllel nyakon öntve
- Kukorica krémleves chilivel és kókusztejjel (Tuppeware msz fittséf főzőedényben készítve)
- Nyári cukkinis lepény Tupperware piteformában készítve
Az ételek kóstolása és a recept csere mellett a háziasszonyok Drozdikné Jutka főzőklub vezető jóvoltából megismerkedhettek a Tupperware termékcsalád legújabb tagjaival, illetve tájékozódhattak az aktuális akciókról is.
A főzőklub következő foglalkozása augusztus 1-jén (szerdán) a már megszokott helyszínen, a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában lesz.
Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Kapcsolódó galéria
Ezek érdekelhetnek még
2025. Augusztus 03. 08:36, vasárnap | Helyi
Félegyházi Napok 2025
Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját a 2025. augusztus 19-20-án megrendezésre kerülő FÉLEGYHÁZI NAPOK programjaira.
2025. Augusztus 03. 08:19, vasárnap | Helyi
„Minden település számít” Újabb közlekedési beruházást adtak át
Cél, hogy minden vármegyei településre, a legkisebbekre is jusson támogatás
2025. Augusztus 03. 08:18, vasárnap | Helyi
Hírek a Szent István templomból
2025. augusztus 3. - ÉVKÖZI 18. VASÁRNAP
2025. Augusztus 03. 08:17, vasárnap | Helyi
Hírek az Ótemplomból
2025. augusztus 3. - ÉVKÖZI 18. VASÁRNAP