Hírek
2018. Július 06. 14:35, péntek |
Helyi
Forrás: Adrienn
Középpontban az idény zöldségek

A Tupperware Főzőklub július 4-én (szerdán) tartotta soron következő foglalkozását.
A vidám hangulatú rendezvényen tiszteletét tette ezúttal Tóthné Hodos Katalin a Tupperware termékcsalád Bács-Kiskun megyei képviseletének vezetője is.
Mint minden alkalommal ezúttal is csupa egészséges finomság került a tányérokra kóstolóként. Ezúttal a szezonális zöldségek kerültek előtérbe, melyek elkészítéséhez a Tupperware termékcsalád gazdag edény és eszköz-kínálatából válogattak a háziasszonyok.
Az alábbi ételek készültek el a délután folyamán:
- Rakott zöldbab Ultra-Pro edényben készítve
- Baconba tekert zöldbab sajttal-tejföllel nyakon öntve
- Kukorica krémleves chilivel és kókusztejjel (Tuppeware msz fittséf főzőedényben készítve)
- Nyári cukkinis lepény Tupperware piteformában készítve
Az ételek kóstolása és a recept csere mellett a háziasszonyok Drozdikné Jutka főzőklub vezető jóvoltából megismerkedhettek a Tupperware termékcsalád legújabb tagjaival, illetve tájékozódhattak az aktuális akciókról is.
A főzőklub következő foglalkozása augusztus 1-jén (szerdán) a már megszokott helyszínen, a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában lesz.
Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Kapcsolódó galéria
Ezek érdekelhetnek még
2025. Június 16. 15:05, hétfő | Helyi
Felújítási munkálatok miatt lezárásra kerül a Kossuth utca Attila utca és Dózsa György utca közötti szakasza
2025. Június 16. 08:49, hétfő | Helyi
Sok látogatót vonzott a repülőtér családi napja
Több százan választották hétvégi kikapcsolódásként a repülőtér Repülj a nyárba! címmel meghirdetett családi napját.
2025. Június 15. 08:18, vasárnap | Helyi
Hírek az Ótemplomból
2025. június 15. SZENTHÁROMSÁG VASÁRNAPJA
2025. Június 15. 08:18, vasárnap | Helyi
Hírek a Szent István templomból
2025. június 15. - SZENTHÁROMSÁG VASÁRNAPJA