Hírek
2018. Október 05. 20:19, péntek |
Helyi
Forrás: Adrienn
Lehet finom is az, ami egészséges!

Ezt a feltevést minden egyes alkalommal be tudják bizonyítani a Tupperware Főzőklub háziasszonyai.
Soron következő foglalkozásukon - október 3-án - is kitettek magukért. Ízletes, vitamindús és könnyen elkészíthető ételek sora került górcső alá. A kóstolást követően pedig megosztották egymással az elkészült finomságok receptjeit.
A kellemes hangulatú délutánon az alábbiak kerültek terítékre:
- Májgombóc leves (Micro-Pro edényben készítve – mikrohullámú sütőben)
- Cukkini tekercs (Tupperware Szilikon tepsiben készítve)
- Tönkölybúzás, teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér
- Hozzá tonhalas szendvicskrém és füstölthúsos sütőtökkrém
- Rakott mákos (Ultra-Pro edényben készítve)
A főzőklub vezetője Drozdikné Jutka a foglalkozás zárásaként a Tupperware termékcsalád akciós termékeiről adott tájékoztatást az érdeklődőknek.
Legközelebb november 7-én (szerdán) lesz főzőklub a Szakmaközi Művelődési Központ emeleti klubszobájában.
Minden érdeklődőt szeretettel várnak függetlenül attól, hogy használja-e a Tupperware termékcsaládot avagy sem.
Kapcsolódó galéria
Ezek érdekelhetnek még
2025. Augusztus 03. 08:36, vasárnap | Helyi
Félegyházi Napok 2025
Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját a 2025. augusztus 19-20-án megrendezésre kerülő FÉLEGYHÁZI NAPOK programjaira.
2025. Augusztus 03. 08:19, vasárnap | Helyi
„Minden település számít” Újabb közlekedési beruházást adtak át
Cél, hogy minden vármegyei településre, a legkisebbekre is jusson támogatás
2025. Augusztus 03. 08:18, vasárnap | Helyi
Hírek a Szent István templomból
2025. augusztus 3. - ÉVKÖZI 18. VASÁRNAP
2025. Augusztus 03. 08:17, vasárnap | Helyi
Hírek az Ótemplomból
2025. augusztus 3. - ÉVKÖZI 18. VASÁRNAP