Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2018. Március 06. 11:35, kedd | Helyi
Forrás: hiros.hu

"Leszúrlak, ha nem adod oda a telefonod!"

Egy ismerőse rabolta ki a kiskunmajsai férfit. Az agresszív vendég csak felkapott egy kést, és megfenyegette a házigazdát.

A nyomozók rövid időn belül elfogták a kiskunmajsai férfit.

Egy 52 éves kiskunmajsai férfi tett bejelentést a rendőrségre, miszerint 2018. március 3-án 16 óra 30 perckor megjelent nála egy ismeretlen - csak látásból ismert - férfi, akit beengedett házába. Az ismeretlen személy pénzt kért tőle, amit nem adott neki. Ezt kővetően „vendége” felkapott egy, a helyiségben jól látható helyen hagyott kést. Azzal fenyegette meg a sértettet, hogy ha nem adja át a telefonját, akkor leszúrja. A házigazda megijedt, és két mobiltelefont adott át az elkövetőnek, aki a kést eldobva a házból kifutott, majd a kerítésen kimászva az utcára elmenekült.

A rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 36 éves helyi lakost. A férfit rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozói, akik előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

(Fotónk: illusztráció)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 10:58, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe – 2024. május 19.

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)