Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Április 29. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Levetkőzött a valóságshow-sztár

Levetkőzött a valóságshow-sztár

Modellpályája csúcsára ért Éden Niki. A Viasat3 csatornán futó reality-show szereplője a nyuszis magazinban mutatta meg a bájait.

Az Éden Hotel című realityből ismertté vált Niki nem először dobta le a ruhát a Playboy számára. Hat éve már szerepelt a magazinban, ám azóta annyi plasztikai műtéten esett át, hogy Nánási Pál fotós rá sem ismert. "Annak idején teljesen más stílust képviseltem: nem volt műkörmöm, póthajam, nem volt megműttetve semmim" - árulta el a Blikknek a 28 éves modell.

Niki az elmúlt hat évben nemcsak a mellét plasztikáztatta, hanem az orrát és a száját is. Mindenesetre a nyuszilányként való pózolásával tinikori álma vált valóra, ezért mindenképpen pályája csúcsának tekinti a magazin címlapján való szereplést. "Nem mondom azt, hogy soha többé nem vetkőzöm, de úgy gondolom, ez a pályám csúcsa" - jelentette ki Éden Niki, aki a továbbiakban már csak a magánéletére és a vállalkozására szeretne koncentrálni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.