Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2020. Június 21. 12:05, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Lövöldözés és garázdaság miatt hat embert állítottak elő Örkényben

Lövöldözés és garázdaság miatt hat embert állítottak elő Örkényben

Lövöldözés és garázdaság miatt hat embert állítottak elő Örkényben, miután elfajult egy vita két család között - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a két család között szerda hajnalban alakult ki a vita. Egy 28 éves férfi ezt követően délután autóval elment a család házához, ahol rövid szóváltás után tégla- és betondarabokat, köveket dobáltak a gépkocsijára. Az autó utasa emiatt elővett egy gáz-riasztópisztolyt, sorozatban lövéseket adott le, majd a kocsit hátrahagyva elfutott a helyszínről, és egy közeli ismerőséhez menekült, akit megkért, hogy tüntesse el a fegyvert - írták.

Hozzátették: a lövöldözésben senki nem sérült meg, a megdobált jármű oldalsó és hátsó szélvédője betört.

A rendőrök a helyszínre érkezve hat örkényi lakost állítottak elő, közülük két nőt és három férfit gyanúsítottként hallgattak ki. A Dabasi Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt indított eljárást ellenük - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 23. 18:28, csütörtök | Belföld

Comic Con őrület Budapesten: Rekordszámú rajongó ünnepelte a popkultúrát

Óriási sikerrel zárult a hétvégi Budapest Mastercard Comic Con, amelyre minden eddiginél többen voltak kíváncsiak. A kétnapos eseménysorozaton 25.756 látogató vett részt, amely a tavalyi látógatószám közel kétszerese.

2024. Május 23. 18:01, csütörtök | Belföld

Újraválasztották a 12 éve hivatalban lévő IPOSZ elnököt, Németh Lászlót

Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) ma tartotta meg XLII. Tisztújító Közgyűlését, ahol titkos szavazás keretében döntöttek a következő tisztségviselőkről.

2024. Május 23. 15:23, csütörtök | Belföld

Szijjártó Péter: Magyarország jól példázza, hogy milyen előnyökkel jár a kelet-nyugati együttműködés

Magyarország kiváló példája annak, hogy milyen előnyökkel jár a Kelet és Nyugat közti együttműködés, és hazánk ebben a folyamatban a jövőben is szeretne az élen járni

2024. Május 22. 14:03, szerda | Belföld

Robbanás történt Tapolcán, egy társasházi lakásban, az épületet kiürítették

Gázrobbanás történt szerda délelőtt egy tapolcai lakásban. Egy embert kórházba vittek, az épületet, az úgynevezett Y-házak egyikét, kiürítették - tájékoztatta a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője a