Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2013. Március 28. 17:32, csütörtök | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Közlöny

Magyarország nem hagyja magát!

Magyarország nem hagyja magát!

Aláírásgyűjtésbe kezdett március 26-án a FIDESZ-KDNP Kiskunfélegyházán.

Aláírásgyűjtésbe kezdett március 26-án a FIDESZ-KDNP Kiskunfélegyházán. A „Magyarország nem hagyja magát” című aláírásgyűjtés célja, hogy az emberek kiálljanak a rezsicsökkentés mellett. Az aláírásgyűjtő ívet elsőként Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke, a 3. számú választókerület országgyűlési képviselője írta alá a párt Béke téri irodájánál.
2002 és 2010 között a gáz ára háromszorosára, a villanyé pedig kétszeresére nőtt. A kormány úgy határozott, hogy tíz százalékkal csökkenti a villany és a gáz árát, félévtől pedig ezt teszi a víz és a szemétszállítás árával is.

Az emberek aláírásukkal olyan törvény, törvénymódosítás mellé állnak, amely érezhetően alakítja át Magyarországot. Arra mondanak igent, hogy ezt a folyamatot – az ésszerűség határain belül – folytassa a kormány. Nem tönkre akarjuk tenni a cégeket, hanem elvenni tőlük azt a plusszot, amit eddig szétosztottak, vagy kivittek az országból. Az intézkedések nagyon fegyelmezett kormányzati munkát, előkészítést igényelnek. Ennek ellenére bízom abban, hogy az év második felében újabb rezsicsökkentések lesznek – mondta el Lezsák Sándor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 06:00, kedd | Életmód

Meteorológia: nagyon erős UV-B sugárzás várható kedden a Dél-Dunántúlon

Nagyon erős UV-B sugárzás várható kedden a Dél-Dunántúlon - közölte a HungaroMet Zrt. hétfőn.

2024. Május 21. 06:00, kedd | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - Őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát

Segítségnyújtás elmulasztása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát hétfőn - közölte a rendőrség a police.hu-n.

2024. Május 21. 06:00, kedd | Belföld

Nagy István: már 184 millió új fát ültettünk erdeinkben

Tartósan sikerült megfordítani a negatív erdőtelepítési trendet az országfásítási program 2019-es meghirdetésével: az elmúlt öt évben 184 millió új fát ültettünk el

2024. Május 20. 16:00, hétfő | Belföld

Gyérítik a szúnyogokat

Kilenc vármegyében, csaknem ötvenezer hektáron gyérítik a szúnyogokat