Városlista
2024. június 6, csütörtök - Norbert

Hírek

2014. Július 09. 19:21, szerda | Helyi sport
Forrás: Félegyházi Közlöny

Második helyet szerzett a megyei válogatott tagjaként Tóth Róbert kézilabdában

Második helyet szerzett a megyei válogatott tagjaként Tóth Róbert kézilabdában

A megyei válogatottban lépett pályára a Félegyházi Kézilabda Sport Club felnőtt csapatának kapusa, Tóth Róbert. A csapat tagjaként Robi a Veszprém megyei együttes mögött a második helyet szerezte meg
versenyen.

A megyei válogatottban lépett pályára a Félegyházi Kézilabda Sport Club felnőtt csapatának kapusa, Tóth Róbert. A csapat tagjaként Robi a Veszprém megyei együttes mögött a második helyet szerezte meg a keszthelyi versenyen.

Bács-Kiskun megye válogatott csapata Zala, Jász-Nagykun -Szolnok, Veszprém megye és Budapest legjobbjaival mérkőzött meg. Az együttes elsőként a zalaiakkal találkozott, akiket döcögős játék után 19-18-ra győzött le. A csapat számára ezt követően a szolnokiak következtek, őket ugyancsak 19-18-ra vertek meg. A győzelmek után kisebb holtpont következett a megyei gárda számára. A fáradság meg is látszódott a veszprémiek ellen, akiktől 26-20-ra kaptak ki. Egy napos pihenőt követően a budapesti válogatott várt a csapatra. A magas színvonalú találkozó 21-20-as Bács-Kiskun megyei sikerrel zárult. Az aranyérmet végül a veszprémiek szerezték meg, akik a szolnokiak ellen biztosították be aranyérmüket.

G .Z.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 05. 21:15, szerda | Helyi sport

Versenyzéssel indul a nyár a Koppányoknál

2024. június 01-és Tatán versenyeztek a Kiskunfélegyházi Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sport Egyesület íjászai.

2024. Június 03. 13:50, hétfő | Helyi sport

Magyar bajnoki sikerek birkózásban

Rendkívüli sikereket értek el a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzői az elmúlt hónapban.

2024. Június 03. 10:47, hétfő | Helyi sport

Koppány Jurtafalu a Kiskun Expon

2024. Május 13. 12:49, hétfő | Helyi sport

Pünkösd havát is versenyzéssel kezdték a Koppányok

2024. május 4-én a Kecskeméti Íjászegyesület a Műkertvárosi Sportcentrumban rendezte meg az történelmi örömíjász versenyét, gyönyörű erdős, tavas, madár csicsergős környezetben.