Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 08. 10:34, kedd | Helyi
Forrás: Ónodi Árpád

Másodszorra is jótékonysági Tetováló és Motorépítő fesztivál Kiskunfélegyházán

Másodszorra is jótékonysági Tetováló és Motorépítő fesztivál Kiskunfélegyházán

Kiskunfélegyházán második alkalommal rendezi meg a Béke Egy Mosollyal
Kezdődik Alapítvány, a Plain-Rock Egyesület és a Hellwolf Tattoo közös jótékonysági rendezvényét, a Southern Tattoo & Custom Fest-et.

Dél-Magyarországi Tetováló Fesztiválnak idén a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok ad otthont 2019. október 19-én szombaton, mivel tavaly már az első fesztiválon szűkösnek bizonyult a Rocktár épülete a számos tetoválónak, kiállítónak és résztvevőnek köszönhetően. A közel 20 tetoválóművész helyszíni versenye mellett kész tetoválások versenye, piercingezés, hajtetoválás, sminktetoválás, henna, barber show, pin-up show, lézeres tetoválás eltávolítás, épített motorok kiállítása és amerikai autós felvonulás- kiállítás, valamint Ersch koncert is várja a felnőtteket, a gyermekek és családok részére a gyerektetoválás műbőrre, a csillámtetoválás és a családi fotózás is nyújt élményeket.

A Dél-Magyarországi Tetováló Fesztivál bevételei hozzájárulnak a Kecskeméti Megyei Kórház Gyermek- és Újszülött Osztálya részére tervezett fájdalommentes sárgaságmérő berendezés megvásárlásához, tisztelettel köszönjük a segítséget mindenkinek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.