Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. Október 04. 05:09, szombat | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Megszentelték a Dankó Pista utcai bölcsődét

Megszentelték a Dankó Pista utcai bölcsődét

Kapás Mihály a Szent István templom káplánja október 3-án felszentelte a Dankó Pista utca bölcsőde termeit és kiszolgáló helyiségeit.

Kapás Mihály a Szent István templom káplánja október 3-án felszentelte a Dankó Pista utca bölcsőde termeit és kiszolgáló helyiségeit. Az intézményt a felújítás óta ugyan már birtokba vették a gyermekek, de az épület felszentelésére ezidáig még nem került sor.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk mintegy 150 millió forintot nyert az önkormányzat a „Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális fejlesztése” című pályázaton. A támogatásnak köszönhetően az épület kívül belül megújult, emellett egy csoportszoba építésére is jutott a keretből.
Ősztől egyébként harminccal gyarapodott a bölcsődei férőhelyek száma városunkban. A Dankó Pista utcai intézményben az új csoportszoba kialakításával jelenleg 74 gyermek gondozását tudják biztosítani.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak:

2024. Április 30. 09:03, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok:

2024. Április 30. 08:40, kedd | Helyi

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).