Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2013. Május 29. 05:00, szerda | Sport
Forrás: MTI

MLSZ - Félmilliót fizet a Debrecen, 400 ezret a Ferencváros

MLSZ - Félmilliót fizet a Debrecen, 400 ezret a Ferencváros

Szurkolóik viselkedése miatt a Debrecent 500 ezer, míg a Ferencvárost 400 ezer forintra büntette meg kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

Az MLSZ honlapja szerint az fb a két csapat vasárnapi, debreceni rangadóján tapasztaltak miatt sújtotta a klubokat. A döntés indoklása szerint a hazai drukkerek az ellenfelet elfogadhatatlanul gyalázták, illetve "cigányoztak" és pirotechnikai eszközöket használtak, ezért kapott a DVSC - mint visszaeső - félmilliós büntetést.
Az FTC - szintén mint visszaeső - azért bűnhődik, mert a vendégszektorból tárgyak repültek a pályára, és ott "többszöri +cigányozásra+ került" sor.
A bizottság a hétvégi, 29. fordulóban kiállított Máté Pétert (DVSC) három, Lázok Jánost (Paks) kettő, Sztankó Gábort (Eger) és Máté Jánost (Siófok) pedig egy-egy soron következő bajnoki mérkőzésre tiltotta el.
A győri Marek Strestik korábbi, öt hónapra szóló eltiltását a testület tárgyalás lefolytatása után változatlanul fenntartotta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 16. 10:32, vasárnap | Sport

EURO-2024 - Háromgólos spanyol győzelem a horvátok ellen

A spanyolok remek első félidei játékkal 3-0-ra legyőzték a horvátokat a 17. labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának nyitófordulójában szombaton.

2024. Június 16. 10:31, vasárnap | Sport

EURO-2024 - Győzelemmel kezdtek a címvédő olaszok

A címvédő olasz labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte az albán csapatot szombaton a Németországban zajló Európa-bajnokság B csoportjának nyitófordulójában, Dortmundban.

2024. Június 16. 10:25, vasárnap | Sport

Megérdemelt és egyértelmű svájci sikerről írnak a német napilapok

A német napilapok megérdemeltnek és egyértelműnek nevezték azt a 3-1-es győzelmet, amelyet a svájci labdarúgó-válogatott aratott szombaton Kölnben a magyarok felett a németországi Európa-bajnokság A csoportjának első fordulójában.

2024. Június 15. 19:43, szombat | Sport

Rossi magára vállalta a felelősséget a vereségért

Marco Rossi szövetségi kapitány magára vállalta a magyar labdarúgó-válogatott svájci csapattól elszenvedett 3-1-es vereségének felelősségét az Európa-bajnokság szombati napján.