Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Április 17. 07:45, csütörtök | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Nagyböjti lelkigyakorlat Szikora Robival a Constantinumban

Nagyböjti lelkigyakorlat Szikora Robival a Constantinumban

Nagyböjti lelkigyakorlatot tartottak szerdán a Constantinum Intézményben. A diákokat ezúttal meglepetés is várta.

Nagyböjti lelkigyakorlatot tartottak szerdán a Constantinum Intézményben. A diákokat ezúttal meglepetés is várta. Az esemény vendége volt Szikora Róbert az R-Go együttes frontembere, aki hitéről tett tanúságot a gyerekek előtt. A muzsikus arra biztatta a több mint hatszáz diákból álló hallgatóságát, ne hagyják hogy a bűn Isten és közéjük álljon. Azt is bevallotta, hogy először nem akart eljönni Félegyházára, de később belátta, hogy számára ez egy küldetés. Arról is beszélt a diákoknak, hogy tanuljanak meg mindenért hálát adni. Mondjanak imát, akár egy pohár vízért, egy jó falatért, a napsütésért és legyenek egymással irgalmasak. A Szikora Robit nagy szeretettel fogadták a gyerekek, akik elhalmozták kérdéseikkel, végül pedig énekeltek az énekesnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.