Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Május 18. 15:37, szombat | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Nagykikindán bizonyítottak a jövő bajnokai

Nagykikindán bizonyítottak a jövő bajnokai

A kiskunfélegyházi Jövő Bajnokai DSE 2001-es korosztályú fiú kosárlabda csapata 1. helyen végzett a regionális csoportkör (Bács-Kiskun,Jász-Nagykun-Szolnok, Pest megye) alsóági küzdelmeiben

A kiskunfélegyházi Jövő Bajnokai DSE 2001-es korosztályú fiú kosárlabda csapata 1. helyen végzett a regionális csoportkör (Bács-Kiskun,Jász-Nagykun-Szolnok, Pest megye) alsóági küzdelmeiben. Az eredményes bajnoki küzdelmek után immáron nemzetközi vizekre is eveztek, hogy ott is megmérettessék magukat. „Barátság 2013″ elnevezéssel három ország hat csapatának részvételével nemzetközi U12-es gyermek fiú tornán vettek részt április 27- 28.-án Nagykikindán, Szerbiában. A kétnapos rendezvény legfőbb célja a szomszédos országok sportbaráti kapcsolatainak további bővítése,új lehetőségek létrehozása volt.

Az első nap csoportmeccsei után a félegyházi fiúk a második helyen végeztek csoportjukban így a másnapi helyosztókon a 3. helyért játszhattak. Ezen az összecsapáson (Szentesi KK ellen) sokáig fej – fej mellett haladt a két gárda,majd egy pár perces félegyházi „gólcsendnek” köszönhetően elléptek a szentesiek,amely vezetést a mérkőzés végéig már nem engedték ki a kezükből.
Eredmények – csoportkör:

Jövő Bajnokai DSE (HUN) – BC New Generation (ROM) 40 : 25
Jövő Bajnokai DSE (HUN) – KK Velika Kikinda (SRB) 39 : 65

Bronzmeccs:
Szentesi KK (HUN) – Jövő Bajnokai DSE (HUN) 44:26

A kétnapos tornát végül a 4. helyen zárták a Jövő Bajnokai,de a mutatott játék alapján méltán lehetünk büszkék, hogy csapatunk mindvégig helyt állt a nemzetközi mezőnyben is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok