Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Február 16. 16:00, hétfő | Életmód
Forrás: tudasfaja.com

Nagymamáink titkos kréme, ami mindent gyógyít

Nagymamáink titkos kréme, ami mindent gyógyít

Ezt az otthon elkészíthető gyógyító krémet nagymamáink nagy kincsnek tartották, ugyanis sok fájdalmat tudtak enyhíteni vele.

Ezt az otthon elkészíthető gyógyító krémet nagymamáink nagy kincsnek tartották, ugyanis sok fájdalmat tudtak enyhíteni vele. A hagyományos orvoslásban mindig is nagy szerepet játszottak a régiek gyógymódjai, így ez a krém is igazi kincsnek számít.

Ez az otthoni “gyógyszer” segít leküzdeni az ízületi fájdalmakat és gyulladásokat, megszabadít a kínzó hát- és derékfájástól, valamint segít erősíteni az izmokat és a csontokat. Ha úgy érzed, hogy a fentiek közül bármilyen tünettel rendelkezel, akkor mindenképp megér egy próbát, hogy elkészítsd és kipróbáld ezt a csodálatos krémet, így megkímélheted a pénztárcád, hogy ne kelljen drága fájdalomcsillapítót venned akár krém, akár tabletta formájában.

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál méz
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál só
  • 1 evőkanál szódabikarbóna

Elkészítése:

Nagyon egyszerű elkészíteni ezt a gyógyító krémet, ugyanis minden hozzávalót csak össze kell keverni, amíg egy rugalmas masszát nem kapunk.

Használata:

Alkalmazzuk közvetlenül a fájó testrészen. Kenjük be kissé vastagabb mértékben, majd tegyünk rá fóliát vagy zacskót, és egy törölközővel fedjük le. Hagyjuk így pihenni a fájó részt 2 órán át, majd öblítsük le. Használatával meglátjuk, nem csak enyhíteni fog a fájdalmunkon, de segít azt a gyökerénél kezelni, vagyis orvosolja is a problémát. Az optimális eredményt 4-5 nap használat után érhetjük el. A megismételni akkor célszerű a kezelést egy adott napon belül, amikor szükségét érezzük. Mindig tartsuk a hűtőben a krémet, 4-5 nap után újat kell készíteni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:55, vasárnap | Életmód

Fonogram-díjátadó: a Zaporozsec, a Carson Coma, Rúzsa Magdi, Pogány Induló és a Góbé is nyert

Mások mellett a Zaporozsec, a Carson Coma, Rúzsa Magdi, Pogány Induló, Saya Noé, a Thy Catafalque és a Góbé is Fonogram-díjat kapott a szombaton a budapesti Barabás Villában tartott eseményen.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 06:43, péntek | Életmód

Denevérvirológiai kutatás kezdődik a Pécsi Tudományegyetemen

Európai denevérekben előforduló vírusok kutatására indított nemzetközi programban vesznek részt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szakemberei - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.