Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2015. Május 02. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: koponyeg.hu

Napokon belül 30 fokos meleget kapunk a nyakunkba

Napokon belül 30 fokos meleget kapunk a nyakunkba

Holnap még az esőtől, kedden viszont már a melegtől leszünk csuromvizesek a Köpönyeg.hu előrejelzése szerint.

Szombaton eleinte borult idő lesz sokfelé esővel, záporral; majd csökken a felhőzet, de keleten még délután, este is lehet záporeső. Az északnyugati szél többfelé megerősödik, néhol viharossá is fokozódik. 14 és 20 fok között alakul a hőmérséklet. Hidegfront érkezik.

Vasárnap délelőtt erősen, délután változóan felhős lesz az ég. Záporeső elszórtan fordul elő. A szél délkeletire fordul, és megélénkül. 20 fok körül alakul a csúcsérték.

Hétfőn továbbra is gyakran lehet erősen felhős az ég, de csak elszórtan fordulhat elő zápor.Erősödik a nappali felmelegedés. Gyenge lesz a légmozgás. 24 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Kedden a többórás napsütés mellett gomolyfelhők jelennek meg az égen, de ezekből csapadék nem lesz. Nyáriasan meleg idő lesz, 24–30 (!) fokos meleggel.

Szerdán száraz hidegfront érkezhet megerősödő széllel. Inkább csak északkeleten lehet néhol zápor. Kissé már csökken a hőmérséklet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 16:56, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 10. 16:54, péntek | Helyi

Vasárnap lesz a májusi vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat és Kirakodó vásár időpontja: 2024. május 12. (vasárnap).

2024. Május 09. 09:05, csütörtök | Helyi

Kiválasztották Bács-Kiskun legjobb borait

A gyümölcsös alföldi boroké a jövő – hangzott el a szerdán tizenegyedik alkalommal megrendezett Bács-Kiskun Vármegye Bora versenyen Nemesnádudvaron.

2024. Május 08. 10:25, szerda | Helyi

Oldott hangulatban, lelkesen

A Batthyany Lajos Általános Iskolában április végén rendezték meg a nyolcadik iskola-előkészítő foglalkozást a nagycsoportos óvodások számára.